Connery

Smuglyt: Misscha

Misscha er navnet på danmarks nye sang-sild! connery.dk har fået lov til at smuglytte til hendes kommende album.

Smuglyt: Misscha
Trods sine kun 19 år, har Misscha prøvet lidt af hvert. Blandt andet har hun været opvarmning for superstjernen DJ Aligator. Hun er hot, men du kan ikke møde hende i byen for tiden, da hun har lukket sig inde i studiet, for at skrive tekster og indspille sit kommende album, som udkommer sensommeren næste år.

Vi på connery.dk har været så privilligerede at få et lytteeksemplar med nogle af numrene fra netop dette album.

De numre, vi har modtaget, er dance-inspirerede, men der er også nogle helt ordinære popnumre på pladen. Deriblandt Tænd et lys i mit mørke og Når du går, som har printet sig på min trommehinde. De sidste mange dage, har disse sange svævet rundt i mit hovede.. Det er også i de stille numre, at Misscha klarer sig bedst..! De er blevet ret gode, og jeg glæder mig meget til vi modtager færdigmixingen om lang tid.

Misscha er selv med til at skrive sine sange, hvilket gør dem personlige. I pressemeddelelsen beskrives det på følgende måde: "Nu & Her" er en sang om en "One Night Love Affair"... "Det er nu og her og så aldrig mer', som hun synger".

Nogle af Misschas singler kan, inden længe, hentes på Payload.dk.. Indtil da, kan du checke www.Misscha.dk, hvor du kan se billeder af skønheden og høre hendes single Nu og Her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce