Connery

Smart home: WiZ WiFi-pærer er et prisbilligt alternativ til Philips Hue

Leder du efter billige smart home pærer i god kvalitet?

5 ud af 6 stjerner

Går du og leger med tanken om at sætte et smart home op - eller er du allerede godt i gang? I begge tilfælde, er du nok allerede klar over, at det er en ren jungle at finde rundt i det mange forskellige mærker og deres forskellige features - den gode nyhed er - langt det meste kan bruges sammen, bare du tager udgangspunkt i et primært styresystem. 

Amazon Alexa, Smartthings, Apple HomeKit og Google Assistant er blandt mest understøttede og ud fra vores data, er Google Assistant/Google Home det mest udbredte system herhjemme - og også det jeg personligt hooker mit smarthome op på. 

Når det kommer til smart belysning, er det meste kompatibelt i brede systemer og mens nogle systemer kræver dedikerede hubs - bokse til seperat netværk - er andre direkte anvendelige til en direkte wififorbindelse. 

Hvis man roder med at opsætte forskellige mærker, er det klart en fordel, at køre med Wifi-pærer uden hubs, fordi der er det færre gadgets at installere ved siden af husets primære internetadgang. 

ANNONCE
WiZ wifi-pærer kommer i mange størrelser - Smart home: WiZ WiFi-pærer er et prisbilligt alternativ til Philips Hue WiZ wifi-pærer kommer i mange størrelser

Her kommer WiZ ind i billedet. WiZ er ikke nær så kendt som storebror: Philips Hue - men begge produkter produceres af Signify (aka Philips).

Mens Hue er det bredest kendte, er WiZ et nyere og særstående system - der har et par fordele: Den største værende, at disse smart home lys kobles direkte på WiFi-netværket, uden hubs. Nå ja - og at produkterne er væsentligt billigere end Hue. 

WiZ har allerede en del produkter i deres portefølje, og jeg har testet forskellige pærer i en måneds tid. 

WiZ Color er som navnet antyder smarte wifi-pærer, der kommer med alle regnbuens farver - lysende er fuldt ud kompatible med Google Home, gennem en forbindelse til WiZ' egen app, hvori pærerne skal sættes op første gang. 

WiZ Tunable er hvid wi-fipærer der centreres omkring den hvide farve - som kan tilpasses i forsekllige varmegrader.

Dertil kommer WiZ Dimmable - der holder en hvid farve - som fra smart home styring kan tændes, slukkes eller reguleres i lysstyrken.  

WiZ Color og WiZ Tunable White kommer i forsekllige størrelser: E27, GU10 spot, E14 kertepære og en stor E27 (G95).

WiZ har også et andet es i ærmet. Nemlig WiZ Filament pærerne - du ved, de der helt klare pærer, der er flotte at se på, og ser godt ud i designerlamper og andre steder, hvor det er et plus med en pæn lyskilde - også når den er slukket. 

Gennem testperioden har jeg haft et overordentligt godt indtryk af pærerne - der absolut ikke har problemer med tab af forbindelse - eller tab på gulv (Yes, en af mine lamper blev væltet ved et uheld - og mens lampeskærmen blev smadret overlevede pæren crashet uden problemer - med en lille ridse i fatningen til følge)

Derfor har jeg intet problem med at anbefale WiZ smartpærer som et fantastisk prisbilligt bud til lyset i det smarte hjem. Det er let og ubesværet og kvaliteten er overraskende god. 

Priseksempler for E27 i standardstørrelsen A60:
WiZ E27 Dimmable White pære: 75,95 kroner
WiZ E27 Tunable White: 99,95 kroner
WiZ E27 Color: 119,95

ANNONCE
Del

Seneste nyt