Connery

Små byer!

Det er som om de lever anderledes derude!

Som et led i min status som kæreste og far, er det mit job nogle gange at besøge svigerfamilien. Ikke at det er nogen dårlig ting i sig selv, men som de aalborgensere de nu engang er, har de valgt at slå sig ned lige midt i Jylland, i den, i mine øjne, lidt anderledes by, Bording.

Som nyankommen gæst i byen er det meget nemt at se at man ikke hører til i bybilledet. Folk i byer af den størrelse kender godt hinanden, og ved godt når man ikke hører til. Det ses meget hurtigt på alle de blikke man får når man går igennem byen fra byens trinbræt til svigermors hus. Vi snakker her noget der ligner 7-800 meter.

En del af weekendens aktiviteter blev til en gymnastikopvisning i byens idrætshal, hvor den lokale idrætsforening skulle vise, hvad den havde lært det sidste års tid. "Fedt", tænkte jeg, alt imens jeg tænkte på min egen jagt efter ideal-vægten. Det måtte jeg se. Og det gjorde jeg så.

Ganske som da jeg selv i tidernes morgen gik til redskabsgymnastik, var der et væld af forskellige hold, lige fra country line dance holdet, over "hold dig igang" gymnastikken for de ældre til de små drenge og piger der hoppede og sprang over alt der kunne hoppes over. Meget underholdende.

Så var det jeg begyndte at opdage forskellighederne fra det lille samfund og til det lidt større af slagsen her i Esbjerg. Jeg vælger her at vise det med billeder og så efterfølgende kommentere det.
ANNONCE
Små byer!
Det her er jo i sige selv ikke noget nyt. Det er et bord med ting, der sælges.

Det mærkelige i mine øjne er det, at det er det nærmeste man kommer en frugtbod til den førnævnte IDRÆTS-OPVISNING.
Små byer!
Jeg nævner i flæng:

Æblegrød med flødekum, drømmekage, chokoladekiks, chokoladekage, muffins, slik, sodavand, chips etc.

Det skal dog nævnes at der i bygningen er et cafeteria. Her kan du så købe alt lunt lige fra hotdogs til pølsemix og lignende

Det var dog ikke muligt nogen steder at købe noget så sundt som et æble! Oh well....
ANNONCE
Små byer!
Parkering er åbenbart heller ikke en ting der tages så alvorligt i byen. I hvert fald bruges asfalten lige så meget af fodgængere som bilisterne.
Små byer!
Parkering er IKKE vigtigt i køreprøven!
Små byer!
Denne her kunne faktisk godt indføres i de større byer også. Jeg kan levende forestille mig hvordan de 2 ting hører sammen:

-"Kvinde! tøm opvaskeren"!

-"Hold dog din kæft din dumme mandschauvinist"!

-"Kvinde!!! Du får LIGE PRÆCIS 5 sekunders forspring...1..5" BANG!
ANNONCE
Små byer!
Ja, jeg ved ikke hvordan det er i din by, men her i Esbjerg er det IKKE smart for butikkerne at lade tingene stå udenfor butikkerne efter lukketid, men det virker åbenbart fint herude på landet!
Små byer!
Alle tiders idé! Vi gør bilerne mindre, og lader ungerne køre rundt til vennerne og idræt selv! Det gør det hele MEGET nemmere.
ANNONCE
Små byer!
Her ser vi så sidste mode indenfor potter. De kulørte af slagsen. Nydeligt.

Som esbjergenser er det her ikke noget, jeg ser hver dag, men det er abolut heller ikke noget, der skræmmer mig, så svigerfamilien vil stadig blive besøgt. Også med velbehag. Men for at de ikke bliver jagtet ud af byen af deres naboer og chefer, vælger jeg at holde dem anonyme.

Danmark er dejlig, ikke?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce