Connery

Slickshaw

Go Johnny, Go, Go, Go

Så er det weekend igen og følelsen af, at det er i denne weekend, man tager nattelivet med storm kribler i ens krop. Man bruger tid på sig selv og gør, hvad man nu kan, for at få sit udseende til ligne noget, som er nogenlunde respektabelt.
Slickshaw
Man hanker op i sin pose med de kolde bajere og vandrer ud i natten for at mødes med de kumpaner, man har planlagt det nederdrægtige nattetogt med. Så sker det, spørgsmålet som alle frygter, da ingen rigtig kan blive enige om det. Hvor skal vi hen i aften?
 
København er uheldigvis en af de byer, hvor ordet gæsteliste er et udbredt koncept og for det meste et besværligt irritationsmoment for de fleste. For det betyder jo at dage inden weekenden rammer en, skal man ud og finde ud af, hvor mange man tager af sted, og hvor man skal hen. Det ender for det meste med, at man får brugt lang tid på at få skrevet sig på listen til flere forskellige steder. For lige meget hvad er der altid nogen, som hellere vil i byen andre steder end en selv, så hvorfor ikke få sig dækket ordentlig ind. 
 
Hvis du ikke er en af de folk, som kender nogen, som kender nogen, der har gået i seng med nogen, ja så står du i den uheldige situation, at du ikke bare kan vade ind på diskotekerne, som du vil, så derfor skal du også have nogle kontakter.
 
Jeg har personligt fundet verdens bedste kontakt igennem en sælsom, dog fyrig fyr ved navn Johnny.
 
Johnny B. som han kalder sig servicerer simpelthen nattelivets stjerner (os) ved, at man kan ringe til ham hvilket som helst sted indenfor centrum, og derefter kommer han og henter en i sin cykeltaxi, og for en aftalt pris springer I køen over på det valgte diskotek plus entreen er betalt. Oveni hatten får I også den første drink gratis. Se det er da til at forstå, og det er jo også ensbetydende med, at man kan springe fra diskotek til diskotek uden at være skrevet på listen nogen steder.
 
Når man en gang har brugt Johnny, vil han spørge efter dit nummer, så han kan sende sine informationsbeskeder til dig hver torsdag, hvori der står hvilke diskoteker, han kan bringe dig til og give dig tilbud på. Det skal dog siges, at der mere eller mindre ikke er nogle af de populære diskoteker som han ikke har en aftale med, og det er lige fra Luux, Nasa, Envy til Dakota og Jacques.
 
Han har desuden også en udmærket minibar til fornuftige priser i sin cykeltaxi, så det kan næsten ikke blive bedre. Johnny taler kun engelsk, men hva fanden, hvem kan ikke en lille frase fra det engelske miljø nu om dage, så skal vi ikke sige, at det nok ikke er det, som adskiller os fra at bruge ham næste gang.
 
Jeg kan i hvert fald stærkt anbefale Johnny B. til næste gang i skal i byen, så ring til ham og få en sludder.
 
Han kan kontaktes på nummeret: 26 72 27 62

GodSpeed to ya'll
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce