Connery

Sleeping Dogs [Anmeldelse]

Bliv trukket med ind i en historie om Hong Kongs undergrundsliv.

5 ud af 6 stjerner
Bruce Lee har ikke levet forgæves... - Sleeping Dogs [Anmeldelse] Bruce Lee har ikke levet forgæves...
Sleeping Dogs er et actionspil fra United Front Games. Spilleren påtager sig rollen som den kinesisk/amerikanske betjent Wei Shen, der bliver sendt på en infiltrationsmission i Hong Kong. Spillet tillader spilleren at bevæge sig frit rundt i en kopi af byen.

Så snart man starter spillet bliver man kastet ind i rollen som undercover betjent Wei Shen. Her gennemspiller man en opsat politijagt, hvorefter man har skabt kontakt til nogle barndomsvenner, der har valgt den kriminelle løbebane i Hong Kong. Herefter bliver briefet om sin mission: At infiltrere Triaderne og rykke organisationen i stykker indefra.

Wei Shen bliver sendt ud for at møde den lokale gruppes leder, og det viser sig, der ikke skal gå længe inden han havner i ballade. Hans kriminelle partner flirter med en pige der ikke er hans, hvorefter man lynhurtigt bliver kastet ud i en: HEY!-flirter-du-med-min-dame-situation, der igangsætter en tutorial for nærkamp, og wow min character deler øretæver og spark ud til højre og venstre, smadrer folk ind i vægge og grappler dem i gulvet - hvilket resulterer i et kæmpe smil herfra, det lover sgu godt!
ANNONCE
Efter et par missioner i spillet begynder man virkelig at fornemme at det ligner sandbox metoden man kender fra Grand Theft Auto - Spiller styres også på samme måde, hvilket er rart så man ikke skal til at omskoles. Man kan gå fra mission til mission eller bare lave små sidequests, hvis det er det man ønsker.

Et sted hvor spillet adskiller sig markant fra GTA er dets level system. Efterhånden som man gennemfører missioner i vilkårlig rækkefølge, optjener man henholdsvis Triad-points, Cop-points og Face-points; Triad-points når man laver bandemissioner, Cop-points når man laver politiarbejde og Face-points bliver tildelt, når man hjælper borgerne i Hong Kong. Når man så stiger et level får man et point man kan putte i et af sine skills, så man kan specialisere om man vil være total karate, eller en der kan tage mange slag bl. a. Dette giver en god mulighed for at leve sig mere ind i spillet, så kudos for det!
ANNONCE
Tjek min hipsterknallert! - Sleeping Dogs [Anmeldelse] Tjek min hipsterknallert!
Det her undercover cop er ikke helt kedeligt! Efterhånden som jeg kommer længere ind i spillet, bliver jeg trukket dybere ned i sølet af den mafia-lignende kultur som Triaderne er. Wei Shen begynder at tvivle på egne motiver og har svært ved at adskille tingene. Historien er spændende og involverende, det må man give det.

United Front Games har skabt en lille perle baseret på sandkasse modellen. Selvom det på overfladen ligner noget man har set før er gameplayet alligevel nyskabende og underholdende, de har ikke bare fanget nogle af de bedste elementer fra GTA, men også kamp spil, og arkade bilspil er ting, der giver spillet et ekstra pift. Hvis du syntes GTA var et hit, eller hvis du helt missede det dengang, er Sleeping Dogs meget anbefalelsesværdigt.
ANNONCE
Yay, Emma Stone! - Sleeping Dogs [Anmeldelse] Yay, Emma Stone!
Plus: Spændende historie, fedt kampsystem, styring af køretøjer er fantastisk.

Minus: Grafikken et tålelig, men ikke imponerende - man oplever ind imellem at texturer fejler, især under cutscenes.

Bonus info: Emma Stone og Lucy Liu har lånt deres sprøde stemmer ud til en del af voice-over arbejdet!
ANNONCE
Udgivelsesdato: Ude nu!
Platform: Xbox 360/PS3/PC
Udgiver: Square Enix/United Front Games
Genre: Action
Del

Seneste nyt

Annonce