Connery

Slap af, mand! JBS vil med ny kollektion opfordre til mere afslapning og hygge

Hvor god er du til at slappe af? 

Måske er du en af de få, der rent faktisk formår at hive en dag ud af kalenderen med det ene formål at se Netflix og spise pizza på sofaen uden dårlig samvittighed. Men får de fleste vil sådan en dag hurtigt lede tankerne hen på den alenlange to do-liste, der ligger og venter, hvilket ender med dårlig samvittighed og i sidste ende stress. Ifølge Stressforeningen oplever 430.000 danskere symptomer på alvorlig stress, mens verdenssundhedsorganisationen WHO forudser, at stress vil blive en af de største sygdomsfaktorer i år 2020.

Det vil tekstilvirksomheden JBS gerne lave om på. Derfor har de brugt de alarmerende tal som afsæt for en ny, international produktlinje, JBS of Denmark, som skal skærpe vores evne til at slappe af. 

Slap nu af, mand!

Rundt omkring i verden er ordet hygge nærmest synonymt med Danmark, og det mener JBS, vi skal være bedre til at huske herhjemme. Den engelske avis the Telegraph har defineret hygge som fraværet af alt der forstyrrer, og det har inspireret JBS til at fjerne forstyrrende elementer såsom generende syninger og kradsende mærker i den nye kollektion. 

"Vi har fokuseret på enkelt ensfarvet tøj, der ikke sender signaler udadtil. Til gengæld har vi printet en lille hilsen på indersiden af tøjet med en venlig reminder om at det er okay at hoppe i noget behageligt tøj og tage et pusterum fra den hektiske hverdag," fortæller Nicolai Hartung, salgs- og marketingchef hos JBS. 

Den nye kollektion af afslapningstøj afspejler dansk, minimalistisk design, bæredygtig produktion og ikke mindst vores danske hygge. For at skabe det mest ideelle afslapningstøj har JBS over 18 måneder udviklet de tekstiler, som linjen JBS of Denmark bliver syet af. Den primære kvalitet er en blanding af bambus og økologisk bomuld tilsat en smule elastan. Bambusfibrene gør tøjet blødt, mens den økologiske bomuld gør, at tøjet holder længere. Kollektionen indeholder sweatshirts, sweat pants, sweat shorts, T-shirts, undertrøjer, underbukser og strømper.

Der er altså dømt hyggetøj for alle pengene, når JBS opfordrer til, at vi skal slappe noget mere af - og det er vel en tankegang, de fleste af os kan være enige i. 

JBS of Denmark bliver forhandlet i udvalgte butikker og på Jbsofdenmark.dk.

ANNONCE
Slap af, mand! JBS vil med ny kollektion opfordre til mere afslapning og hygge
Del

Seneste nyt

Annonce