Connery

Skyy High

Det er vodka, det er ananas og det er sex, and the city!

Det er ikke fordi, vi er fan af Sex and the City 2, hverken film eller serien. Men det betyder ikke, at vi ikke kan være realistiske omkring, hvad tøserne kan finde på at ønske en aften i godt selskab! Desuden må vi erkende, at drinken faktisk smager helt okay... Var der nogen der sagde Pink Mob?

Der er lidt flere ingredienser end i en del af de andre drinks, vi har haft med i vores drinktema, men sådan er det fandme altid, når man skal prøve at tilfredsstille tøser...
ANNONCE

Klik på "krydset" for at se videoen i fuldskærm
Følg med i vores drinktema på dette link
Klik for at se billedet i stort - Skyy High Klik for at se billedet i stort
Du kan følge vores drinktema her på Connery.dk de kommende uger, men vil du sikre dig, at du får dem allesammen med, så opret dig en profil og modtag vores nyhedsbrev. Du kan også "synes godt om" os på Facebook, for her poster vi dem også.
ANNONCE
Info:
Connery Drink Tema, sætter fokus på drinks, som man kan finde ud af at lave. Det er desuden drinks, som ikke kræver ingredienser, som kun kan skaffes hos en kinamand, på et hjørne i New York! - Se alle drinkopskrifter herInfo:

Sponsor:
 Shake-It.dk - Få inspiration til drinks og Cocktails

Location: Hornsleth Bar København

Bartender: Kasper Dam

Foto: Christian Grüner

Video og klipning: Dennis Stanley

Bemærk: Flasken Kasper kaster rundt med er en såkaldet "træningsflaske" - Vil du gerne selv i gang med at lære at kaste med flasker, så kan du få en virkelighedstro træningsflaske med  SKYY - Vodka her
ANNONCE
Del

Seneste nyt