Connery

Skylanders Swap Force - Gaven til lillebror?

Hvis du ikke har set Skylanders et eller andet sted i julelandskabet trænger du til at komme ud.

Skylanders Swap Force - Gaven til lillebror?
Lad mig give dig en kort introduktion til Skylanders. Skylanders er vores tids actionfigurer, de må nok siges at være for den nuværende generation af små drenge, hvad turtlesfigurer var for min generation, hvad yo-yoer var længere tilbage osv. It is the bomb! Hvorfor? Jo, du har et spil på en given spillekonsol - i dette spil kan du udskifte hovedpersonen, dens udseende og abilities, efter dit eget velbefindende. Hvordan skifter du figur? Hver figur i spillet har en fysisk spejling, der ved hjælp af en chip og en modtagerplade der er forbundet til spillekonsollen, skaber en fysisk-elektronisk forbindelse mellem virkelighed og fantasi.


Nye figurer sælges seperat...


Skylanders er et platformspil hvor alle kan være med, grafikken er tilforladelig, men ikke speciel imponerende - du hopper rundt og redder en verden fra den onde superskurk, og undervejs møder du forhindringer der kræver forskellige typer af helte(Skylanders).
Skylanders er genialt fordi det kan spilles på alle konsoller, lige fra Wii over Nintendo 3DS til PS3. Skylanders er endnu mere genialt fordi der går samlermani i de personer der gamer det. 


Skylanders er det JEG ville ønske mig over alt på jorden, hvis jeg var en 10årig purk!
ANNONCE
Skylanders Swap Force
Platforme
: Wii, Wii U, Nintendo 3DS, Xbox 360, PS3
Udgiver: Activision
Pris: fra 449,- kr
Del

Seneste nyt

Annonce