Connery

Sky Captain...

...and the World of Tomorrow.

5 ud af 6 stjerner
Sky Captain...
"Sky Captain and the World If Tomorrow", er et nyt science fiction eventyr, instrueret af Kerry Conran.

"Sky Captain and the World If Tomorrow" er den første film i Hollywood, der udelukkende er indspillet på blue-screen, altså med computerskabt baggrund, lidt på samme måde som man laver vejrudsigten i nyhederne. Instruktøren Kerry Conran var ikke mindre end otte år om at skabe prototypen af filmuniverset på sin bærbare computer med hjælp fra hans bror Kevin, som også er filmens producer og designer.

Selve historien udspilles i 1939 i New York, hvor syv videnskabsmænd forsvinder på mystisk vis. En sindssyg videnskabsmand ved navn Totenkopf sætter hele byen i panik med sine gigantiske robotter, der er programmeret til at udføre en hemmelig mission. Hele affæren ender med at blive en opgave for den frygtløse superhelt Sky Captain (Jude Law), der sammen med den stædige reporter Polly Perkins (Gwyneth Paltrow), gadget geniet Dex (Giovanni Ribisi), og Sky Captains gamle flamme Franky Cook (Agelina Jolie) sætter i gang for at redde menneskeheden.

Filmen er fedt lavet, og den holder 30'er stilen hele vejen igennem, både med hensyn til musik, billeder og ikke mindst på klippesiden, er det som at se en gammel klassiker. Filmen indeholder tusindvis af små detaljer, og faktisk har man indsamlet over 50.000 digitale fotos af New York før filmen, for derefter at skære dem til, så de passer med New York fra før 2 verdenskrig. Vi taler her om at grafikere faktisk har fjernet alt byggeri fra nutiden i det færdige projekt og genopbygget New York, som byen ville se ud i netop den tidsperiode.

En anden fed feature er, at den onde Totenkopf spilles af den afdøde skuespiller Sir Laurence Oliver ("Spartacus"), der døde i 1989. Ved hjælp af ny teknologi og gamle filmoptagelser har man formået at vække ham til live igen.

Sky Captain skal ses i biografen for at få den komplette nydelse af de fantastiske billeder og den kan kun anbefales herfra.

Du kan her på Connery.dk vinde en tur ind og se filmen klik her og deltag allerede idag"
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce