Connery

Skullcandy lancerer den bastunge Crusher med aktiv støjreducering

Skullcandy Crusher ANC

Skullcandy har videreudviklet på deres Crusher-headphones, der i forvejen var garant for en afsindig bas, takket være en manuel slider, der alle tider kan styre hvor vild en basoplevelse man vil have. 

Den nye udgave af Crusher er stadig trådløs, men med i pakken er der nu ANC-teknologi: Active Noise Canceling. 

Foruden at give ro fra omgivelserne, spiller ANC-teknologien også en aktiv rolle, i at give en endnu vildere basoplevelse, i de nye headphones. Takket være støjreduceringen, er det nemlig muligt at gengive de helt lave frekvenser med en endnu større klarhed i lyden. 

Jeff Hutchings, der er produktdirektør for Skullcandy, fortæller at deres mål med den nye headphone er at genskabe oplevelsen af at være til livekoncert, hvor men bogstaveligt tal kan mærke bassen, og høre alle detaljer i sangene og instrumenterne. 

ANNONCE
Skullcandy lancerer den bastunge Crusher med aktiv støjreducering

Skullcandy Crusher ANC byder på 24 timers batteritid, med Rapid Charge - der giver tre timers spilletid ved 10 minutters opladning. 

Headsettet kommer desuden med en aftageligt AUX-kabel og så er der indbygget Tile-chip, så man som ejer altid kan tracke hvor man sidst smed headsettet, takket være Tiles tracking-app. 

Skullcandy Crusher ANC kommer i tre farver (Sort, Deep Red, og sort/læderbrun) har en vejledende salgspris på 2.299 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce