Connery

Skullcandy er klar med TMNT headphones

Skullcandys hovedtelefoner har fået et skud mutagen

Er du mest til Leonardo, Michelangelo, Donatello eller Rafael? Uanset hvem du vælger i diskussionen, der har eksisteret blandt Turtles-fans siden starthalvfemserne, er der masser af nostalgi at hente i Skullcandys seneste samarbejde. 

Skullcandy gør din tegneserie-drøm til virkelighed med deres nye Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) hovedtelefonkollektion.

TMNT-kollektionen er inspireret af den ikoniske giftgrønne slim, der forvandlede skildpadderne til frygtløse superhelte.

Er du glad for giftgrøn, er Skullcandy gået all-in. Push Active ørepropperne er "druknet" TCRI Mutagen Ooze, mens PLYR-modellen byder på skildpaddeskjold-ørekopper, et kloakdæksel indeni ørepuden, en "radioaktiv" hovedbøjle, og en pepperonipizza-boom-mikrofon. Og det bedste? 

Fans kan tilpasse deres øretipper og nakkebånd i farver, der repræsenterer deres favoritskildpadde - rød for Raphael, lilla for Donatello, orange for Michelangelo eller blå for Leonardo.

Kollektionen blev lanceret 24. oktober 2023, og er lige pt med meget begrænset lagerstatus, men mon ikke lydbrandet får skruet op for produktionen i god tid til julesalget. Cowabunga dude.

ANNONCE
Del

Seneste nyt