Connery

Skuespilleren bag Rufio crowdfunder en 'Hook'-prequel ved navn 'Bangerang'

Få historien om Rufios herredømme før Robin Williams kom ind i billedet!

Hook fra 1991 er en af de film, som blev tyndslidt til døde i sin VHS-form i min barndom. Derfor var det en sand fornøjelse at se, da The Lost Boys blev genforenet sidste år til filmens 25 års-jubilæum og som hyldest til den afdøde Robin Williams.

 Spielbergs klassiske fortælling om Peter Pan med et twist er en formidabel eventyrfortælling fyldt med farver, historier og interessante karakterer. Ikke mindst den famøse Rufio, som Peter 'Pan' Banning skal udfordre i sin selverkendelse. Rufio er desværre meget kort med i filmen, men her 26 år efter premieren er der måske håb forude.

Skuespilleren bag Rufio, Dante Basco, har længe puslet med en prequel-historie om karakteren, og projektet blev søsat i 2012 sammen med instruktør Jonah Feingold. Da der desværre ikke var interesse i en hel spillefilm hos studierne, blev ideen til en kortfilm. Basco samler penge ind til filmen via Kickstarter med et beløb på omkring 210.000 kr., men projektet er næsten allerede blevet funded med 25 dage tilbage. Basco og Feingold har bekræftet, at hvis projektet bliver funded til omkring 1.4 mio. kroner vil de lave filmen til en fuldlængdes spillefilm.

Filmen skal eftersigende handle om Rufio før sin mohawk og før Neverland - handlingen fokuserer på den 13-årige Roofus, som mod sin vilje bliver placeret hos en plejefamilie. Sammen med sine rødder kæmper de sig væk fra det mondæne liv og finder ud af, at deres skæbne er noget mere farverig end først antaget. 

Læs mere om projektet her.

ANNONCE
Skuespilleren bag Rufio crowdfunder en 'Hook'-prequel ved navn 'Bangerang'
Skuespilleren bag Rufio crowdfunder en 'Hook'-prequel ved navn 'Bangerang'
Del

Seneste nyt

Annonce