Connery

Skruk: Netflix danske komedieserie om fertilitet er landet

Se traileren til Skruk her

Antallet af danske Netflix-serier kan tælles på to hænder. Postapokalyptiske "The Rain" åbnede ballet i 2018, mens studenterthrilleren 'Equinox' fulgte trop i 2020. Siden da fik vi i 2021 både 'Kastanjemanden' og julegyseren 'Nisser' - alle produktioner der spillede mere på action, gys og drama - og i 2022 får vi Skruk. Skruk stikker ud som et søm i flokken, ikke fordi den er dårlig, men simpelthen fordi Skruk er en komedieserie.

ANNONCE
Josephine Park og Olivia Joof - Foto: Tine Harden/Netflix - Skruk: Netflix danske komedieserie om fertilitet er landet Josephine Park og Olivia Joof - Foto: Tine Harden/Netflix

Med den aktuelle konflikt mellem streamingtjenesterne og Producentforeningen, er det muligvis også den sidste danske Netflix-serie i et stykke tid. Så det er heldigt, at den er god. 

Morten Jørgensen og Thomas Levin leverer en lille men genial del comic relief i Skruk - Foto: Martin Munch/Netflix - Skruk: Netflix danske komedieserie om fertilitet er landet Morten Jørgensen og Thomas Levin leverer en lille men genial del comic relief i Skruk - Foto: Martin Munch/Netflix

Skruk, der har fået den engelske titel Baby Fever, er en rummelig lille komedieserie, der tackler tunge emner som ufrivillig barnløshed, gennem fertilitetslægen Nana (Josephine Park): En dygtig, men lystløgnende fertilitetslæge, der begår et seriøst fuck-up, som følgerne af en brandert med kollegaen Simone (Olivia Joof). 

Nana skal herefter forsøge at navigere en række ekstremt spidse dilemmaer, der bringer hende på kant med både kollegaer, kærlighedsinteresser som ex'en Mathias (Simon Sears), og hendes egne mål i livet. 

Skruk er klar på Netflix i 6 afsnit a' 30 minutter. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce