Connery

Skotske Ardbeg inviterer til whiskysmagning med caribisk karnevalsstemning i weekenden

Minifestival med afsæt i det populære skotske whiskyhus.

Whiskysmagning er noget helt særligt.

Foruden at smage på nye, anderledes eller måske helt eksklusive dråber tappet fra whiskyhusets hemmelige kælder, så er det også en social begivenhed, hvor man kan mødes med ligesindede over et par gyldne dråber.

En af dem, som gør noget helt særligt ud af deres whiskysmagninger, er det ikoniske whiskybrand Ardbeg.

Det populære skotske whiskyhus er mest af alt kendt for deres røgede noter og lidt tunge smage - og nu indbyder de traditionen tro til festlige dage i weekendens Ardbeg Day.

Sidste år blev festlighederne holdt på Kastrup Fort, hvor deres populære whisky An Oa for alvor blev en fast del af sortimentet.

Whiskyhuset inviterer i forbindelse med lanceringen af deres mest farverige whisky til dato - og derfor bliver minifestivalen i år med caribisk tema!

I år tages gæsterne med på en rejse tilbage til det klassiske karneval, Feis Ile Festival, der blev afholdt på den skotske ø Islay, hvor whiskyerne fremstilles.

Den nye whisky, som bliver muligt at prøvesmage på dagen, går under navnet Ardbeg Drum, og vi skal nok holde jer opdateret med en test af deres nye flaske senere på måneden!

ANNONCE
Skotske Ardbeg inviterer til whiskysmagning med caribisk karnevalsstemning i weekenden

Kort om Ardbeg

Ardbeg hævder med stolthed at være den ultimative maltwhisky fra Islay. Ardbeg blev grundlagt i 1815 på øen Islay i Skotland og beskrives som den mest røgede og komplekse skotske whisky. Mens den røgede smag stammer fra den særlige tørv, der gror på øen, har Ardbeg også en særlig og umiskendelig sødme – et fænomen, som er særligt kendt som ”det tørveholdige paradoks”.

I 1980’erne og 1990’erne var Ardbeg igennem en usikker periode med flere skift af ejere, indtil destilleriet i 1997 blev opkøbt af The Glenmorangie Company. I dag er Ardbeg et veletableret nichebrand med trofaste fans verden over.

ANNONCE
Facts

Hvor: Refshalevej 167 København

Hvornår: d. 1. juni 14-17

Entre: Gratis

Aldersgrænse: 18 år. 

Del

Seneste nyt

Annonce