Connery

Skiferie for øvede og nybegyndere

Denne artikel indeholder annonceret indhold.


Trænger du til at forkæle dig selv og din familie med en skiferie i fantastiske omgivelser, men leder du efter inspiration til, hvor turen skal gå hen? Er det første gang, du skal arrangere en skiferie, eller er du bare blevet træt af altid at tage til den samme destination? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Her i denne artikel kan du nemlig blandt andet finde inspiration og konkrete forslag til, hvor din næste skiferie skal gå til. Vi kigger blandt andet nærmere på Wagrain, som er et rigtigt godt bud på en skiferiedestination for både store og små, øvede som nybegyndere. 

Tag på skiferie i Wagrain

At tage på skiferie i Wagrain er utroligt populært, især blandt danske familier. Wagrain er et utroligt smukt område, der samtidig byder på skiløb for store som små på alle niveauer. Der er med andre ord noget for enhver smag. 
Selve byen Wagrain ligger i en højde på 850 meter, og den højeste piste ligger i en højde på hele 2188 meter over jorden. Samtidig er den længste nedkørsel på 8 kilometer, og med en total pistelængde på 350 kilometer er der masser af plads at udfolde sig på. Det betyder også, at skiløberne bliver spredt ud over et stort område, således at der ikke kommer til at være alt for mange mennesker på de samme piste. 

Derudover er Wagrain blandt andet kendt for deres freestyle-park, som er en af de absolut bedste i hele Østrig. Det er her, man har mulighed for at give den gas på enten ski eller snowboard, hvis man godt kunne tænke sig et mere kreativt skiløb. 

Andre forslag til skiferiedestinationer

Wagrain er dog langt fra det eneste sted, man kan stå på ski henne. Faktisk er der utrolig mange forskellige skiferiedestinationer rundt omkring i Norden, Europa og i hele verden, men mange kender kun til de samme få områder. 
Af andre gode skiferiedestinationer kan for eksempel nævnes: 

  • St. Anton
  • Zell Am See
  • Alpe d’huez
  • Livigno
  • Sölden
  • Åre
  • Tignes
  • Val Thorens
ANNONCE

Inden du træffer en beslutning om, hvor du vil tage hen på din næste skiferie, så kan det være en god ide at tænke over, hvordan du vil komme derhen, og hvor lang tid du er villig til at bruge på transporttiden. Jo længere tid det tager at komme frem til destinationen, desto kortere tid vil du have til at stå på ski. 

Der er forskellige måder at komme til skidestinationerne på alt afhængigt af, hvor du vælger at tage hen. Du kan for eksempel tage med bus, bil eller med tog, eller du kan vælge at rejse med fly til den nærmeste lufthavn. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce