Connery

Skal vi være stive

Så skal der drikkes igennem, og her viser vi hvordan.

Drunk Driver


Hvis man er mange deltagere her skal man blande flere kortspil sammen for ikke at løbe tør for kort. Man udnævner en person som dealer. Dealeren ligger nu seks kort foran hver deltager med ansigtet nedad. Nu starter man med deltager nummer 1. Man vender det første kort. Er det ikke et billedkort eller et es, fortsætter man indtil alle kort er vendt. Hvis det er et billedkort eller et es, skal deltageren tage en mundfuld øl. Desuden får deltageren for en knægt 1 kort ekstra, 2 kort for en dronning, 3 kort for en konge og 4 kort for et es. De nye kort lægges bag ved de 6 der er i forvejen med billedsiden ned. Der er 2 måder at spille det på. Enten gør man 1 deltager færdig først, hvilket kan tage tid eller man spiller alle deltagernes 1 kort hvor efter man tager alle deltagernes 2 kort, 3 kort osv. Den, som er sidst færdig, bliver dealer i næste omgang.

Diktator


Hver deltager starter med at trække et kort. Den, som får det højeste kort, er diktator. Diktatoren deler et antal kort ud til hver deltager - det er op til diktatoren hvor mange. Nu stiller diktatoren nogle krav for, hvem der skal drikke. F.eks. alle med ruder, klør, røde kort, ulige kort, med 2 ens osv. For hver gang en deltager opfylder disse krav skal vedkommende tage 1 mundfuld øl og igen er 1 øl lig med 5 mundfulde. Efter dette er det deltageren til venstre for diktatoren som vil blive ny diktator indtil alle har prøvet at være det.

Puste kort


Klassikeren, som næsten alle kender. Man lægger en spil kort oven på et glas øl. Nu skiftes man til at puste til kortene. Den, som blæser det sidste kort ned skal bunde glasset op fylde det op på ny.
ANNONCE
Skal vi være stive
Fisk

Hvis du ikke kender spillet "fisk" i forvejen så skal du først lige lære det. Ellers er øl-reglerne sådan her: Hvis du spørger om et kort og modstanderen ikke har så tag en mundfuld øl og et kort fra stakken. Hvis du ud af stakken får et kort, så du kan danne et par, så peg på en, som skal drikke en mundfuld øl og hvis du spørger efter et kort og modstanderen har det, skal modstanderen drikke en mundfuld øl. Her er 1 øl cirka 10 mundfulde - men det er svært at holde øje med, at der ikke snydes.

Basket


Man tager 4 glas i forskellige størrelser med den største bagerst og den mindste forrest. Hvis der er mere end 2 personer skal man dele sig i to lige store hold. Hvert hold skal nu forsøge at kaste en kapsel eller en mønt i et af de fire glas. Rammer man, skal det andet hold drikke glasset samt alle glas, der er mindre end dette glas - samt fylde glassene op igen. Rammes det største glas skal alle glas altså tømmes af det modsatte hold. Hvert hold skiftes således til at kaste mønten.

Dødscirklen


Dette er et spil for kun to deltagere - samt eventuelt en til at tage tid. Tag et spil kort og spred det ud på bordet i en cirkel. De to deltagere tager nu et tilfældig kort. Hvis det er samme slags kort (f.eks. to knægte eller to firer) skal man lægge værdien af disse kort sammen og hver deltager skal drikke i dette antal sekunder. Knægt er 11, dame 12, konge 13 og es 14. Hvis kortene ikke er ens, skal de lægges til side i en stak om hver deltager trækker et nyt kort. En variation er, at man lægger værdierne sammen og så lægger et sekund til for hvert kort, der allerede er trukket og lagt til side og så drikker i dette antal sekunder.

God fornøjelse
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce