Connery

Skal du være alene i vildmarken? Så husk lige dit Leatherman Multitool

Overnatning i naturen, vandring og udendørs aktiviteter bliver mere og mere populært. Det er en god måde at slappe af på væk fra hverdagens larm og stress. 

Et Leatherman multitool hjælper dig med at få den fedeste overlevelsestur, da du altid har det fornødne værktøj lige ved hånden.

Et Leatherman Multitool er perfekt til alt fra dåsemåd til snobrød

Et multitool er det ideelle redskab til udendørsmennesket, fiskeren eller spejderen. 

Et leatherman multitool kan have over 20 forskellige værktøjer komprimeret i ét håndgribeligt værktøj. Derfor er hjælpen også altid nær, når du har brug for den. Et multitool indeholder alt fra knive og dåseåbner til bidetang og skruetrækker, og værktøjet er nemt at sætte fast i buksekanten, så du hele tiden har det ved hånden. 

Lav dit livs investering - invester i et multitool

Alle kan få glæde af et Leatherman multitool. Unge som gamle, dreng som pige og stor som lille. Værktøjet kan bruges både i forbindelse med arbejde og i fritiden, og alle kommer i situationer, hvor de kunne få glæde af værktøjets funktionalitet. Det gælder lige fra sejlturen til overnatningen i shelteren. 

Et multitool holder hele livet, og det er den perfekte investering til dig eller som gave til en, du holder af. 

Komprimeret og let at have med på farten

Leatherman multitools største styrke er værktøjets kompakthed. I stedet for at medbringe den tunge værktøjskasse, kan du på meget få centimeter og med en lav vægt have dit Leatherman multitool i lommen, hængende i buksekanten eller i din taske. 

Dermed har du alt, du skal bruge tæt på dig hele tiden, og du får kun glæde af dit værktøj, hvis du har det ved den side. 

Køb et Leatherman multitool og kickstart dine friluftsdrømme

Mange drømmer om at komme mere ud. Med et leatherman multitool kan du kickstarte dine udendørsdrømme. Der er nemlig ingen undskyldninger for, at udstyret ikke skulle være i orden længere. 

Værktøjet rummer alt, du skal bruge, og det er blot at komme i gang med at bruge noget af alt den skønne natur, vi har i Danmark. Med et Leatherman multitool får du et produkt i højeste kvalitet, der har flere årtiers garanti grundet den fantastiske holdbarhed.

ANNONCE
Del

Seneste nyt