Connery

Skal du i biografen...

...så sluk din forpulede mobiltelefon!

Jeg var i biografen her for nylig, for at se den nye Batman film (fantastisk film forresten), men den blev afbrudt af nogle ignoranter, som troede det var ok at sidde og snakke i telefon midt i filmen.

Men siden hvornår har hele universet brug for at kontakte dig lige når du går i biografen? ARGH! Man skulle tro, at det efterhånden var almen viden, at folk slukkede deres telefon, når de gik i biografen, for man kommer jo for at se en film. Og for slet ikke at snakke om, at man bliver påmindet om det inden filmen starter! Men det var åbenbart ikke tilfældet for hele fire personer denne gang.
ANNONCE
Skal du i biografen...
De første to var dog ikke så slemme. De fik slukket deres telefon, efter de havde fumlet efter den længe og ikke kunne finde ud af at det rent faktisk var DERES telefon som ringede. Meget mystisk hva'?

Den tredje som ringede, var dog god til at slukke den. Han kunne afvise opkaldet uden at finde sin mobiltelefon. Han vidste hvor knapperne lå, mens telefonen var i hans lomme og han vidste med det samme, at det var hans telefon der ringede. Måske fordi hans ringetone var Nik og Jay's "Elsker hende mere"? Hvilket iøvrigt fik hele biografen til at grine af ham.

Men den sidste telefon der ringede, pissede mig af. Det var selvfølgelig en blondine med store patter og en hjerne som en ært. Vi starter med den værste Britney Spears ringetone. Allerede her kan man se hvor hjernedød hun er. Men hun slukker ikke sin telefon da den ringer. Nej vel - hun tager den selvfølgelig. Og man skal da heller ikke tage hensyn til andre og afslutte samtalen hurtigt. Nej, for biografen er det perfekte sted at få sig en lille venindesnak og få udvekslet adresser og hilsner. De snakkede endda om, at de skulle i byen bagefter! En biograf er jo også det perfekte sted til sådanne ting! Lige imens Batman er ved at smadre nogle skurke!

Som om det hele ikke er slemt nok, at man skal betale sindssyge høje priser for at se en film, hvor det eneste man kender til den, er hvem der er med og så hvad en overhyped trailer har vist.

Alle kan jo få en trailer til at virke fed. Det er altid den samme dybe stemme, der fortæller om filmen. Denne speaker kan få en film, hvor der er nogle eksplosioner, et klamt plot og en afslutning til at virke fed. Se bare for eksempel "Den sidste actionhelt" også kaldet "The Last Actionhero" på amerikansk.

Elendig film med Arnold Schwarzenegger. Når man ser traileren, lyder den som følger: "Columbia Pictures is proud to present the screens greatest actionhero Jack Slater and Dan Madigen is his biggest fan. But tonight a magic ticket will get Danny closer to the action, then anyone EVER dreamed." Herefter høres det at Dan siger: "Holy Cow! I am in a movie", hvorefter den store Arnold siger: "Who are you?". Hvorefter der er en masse eksplosioner, skuddueller og man ser en masse mafiabosser. Den slutter med speakeren igen siger: "This summer its head-on thrills, head first excitement, and its coming at you from both sides of the screen. Arnold Schwarzenegger is Jack Slater and Jack Slater is The Last Actionhero". Og den slutter med at han siger: "Ill be back".

Lyder den ikke bare fed?

Men samtidig giv publikum en mobiltelefon og det bliver alt sammen meget bedre. De kunne i det mindste slukke den, eller bare sætte den på lydløs. Er der nogle der er med??

Forresten, beklager min Will-jeg-er-meget-negativ-ligemeget-hvad-jeg-fortæller-om-selvom-jeg-har-det-pissegodt-og-bare-skal-brokke-mig-over-den-mindste-ting-jeg-ser-fordi-jeg-er-så-pisseforkælet-det-halve-kunne-være-nok-jeg-skal-egentlig-bare-brokke-mig-over-et-eller-andet selv. Jeg tager min pille nu...

Men husk at slukke de forpulede telefoner!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce