Connery

Skægtransplantation er et hit hos babyface-mænd

Visse folk går til ekstremer for at være med på moden!

Skægtransplantation er et hit hos babyface-mænd

Mens visse folk fra naturens side får den klassiske ansigtsmanke på den gode side af pubertetsperioden, er der andre som ikke kan frembringe mere end et par strithår på kæbepartiet.

I de seneste år har fuldskægget været på toppen af listen over ansigtsfrisuren, og selvom det storslåede fuldskæg er lidt på retræte, så er der stadig mange, der higer efter denne hellige gral.

I følge undersøgelser foretaget The New York Times, er det kommet så langt ud, at ’babyface’-mænd har søgt til noget drastiske metoder for at få skæg på fjæset – her kommer Society of Hair Restoration Surgery ind i billedet. Det medicinske non-profit-firma kan hjælpe mænd med at få transplanteret hår på ansigtet – fra 2013 til 2014 har skægtransplantationen på hele hårtransplantationsskalaen vokset fra 1.5 procent til 3.7 procent!

ANNONCE
Skægtransplantation er et hit hos babyface-mænd

Medigo, et firma der hjælper uheldige skægløse mænd med at finde løsninger overalt i verden, har udtalt, at antallet af skægtransplantationer har vokset med 600 procent fra 2004 til 2014. En af de mere velkendte læger på fronten, Dr. Jeffrey S. Epstein, foretog 4-5 skægtransplantationer om året for 10 år siden, men er nu om dage i gang med at transplantere skæg ca. 3 gange om ugen!

Hvad koster så denne producere mon? Tjo, hvis du kun skal have fyldt nogle småhuller ud i ansigtet, så kan det koste op til 28.000 kr. Hvis du derimod skal have hele vintermanken, så skal du være klar på at slippe 155.000 kr.

Så hvis du er typen, som ligner en 12-årig uanset din alder, så er der håb forude!

ANNONCE
Skægtransplantation er et hit hos babyface-mænd
Del

Seneste nyt