Connery

Skab et bedre sammenhold på arbejdspladsen med Teambuilding

Godt sammenhold på din arbejdsplads kan forbedre jeres relationer, evnen til at arbejde sammen og skabe succes på tværs af afdelingerne og hinanden. 
Jo bedre du og dine kollegaer kender hinanden, desto nemmere er det for jer at arbejde sammen, udnytte og bruge hinandens kompetencer til at få leveret det bedste resultat på arbejdspladsen. 

Planlæg en konference

Planlæg en to dages konference ud af huset for din virksomhed. 
En konference væk fra København er en god mulighed for at skabe et bedre sammenhold i din virksomhed og forbedre dine ansattes viden indenfor et givent emne. Hvis vi trækker konferencerne væk fra København og ud af Storbyerne, så får vi mulighed for at udnytte potentialet i det, som naturen længere ude på landet kan give os. Konferencer med overnatning er en god mulighed for at få inkorporeret noget Teambuilding for dine ansatte i samme omgang. 
Der findes mange forskellige konference lokaler og godser, som tilbyder overnatning til dine medarbejdere i forbindelse med konferencer og møder. 
Undersøgelser viser at glade medarbejdere som trives godt i deres arbejdsmiljø, er tilbøjelige til at give den en ekstra skalle på jobbet og øge bundlinjen. Det handler ikke nødvendigvis om bare at gøre dem glade, men mere om at engagere dem i jobbet og give de ansatte noget frihed under eget ansvar. 

Teambuilding

Nu hvor du har trukket dine medarbejdere langt væk hjemmefra i to arbejdsdage, så har du muligheden for at skabe noget Teambuilding og for at dine ansatte kan lære hinanden endnu bedre at kende. 
Dette kan hurtigt komme til at blive en dyr fornøjelse, hvis I ikke tænker jer om. Nogle konferencesteder og godser sælger decideret pakkeløsninger til hele opholdet hvor, at der ikke er mulighed for at medbringe noget udefra. Men mange steder er det muligt at booke præcis det, som der passer til det givende behov udefra. Det er klogt at undersøge hvordan, at man kan få billige drikkevarer og den mad, som man ønsker, da der kan være mange penge at spare i planlægningen her. 

Teambuilding handler om at dine kollegaer skal have det sjovt og lære hinanden at kende udenfor arbejdsrelateret opgaver. 
I kan her udnytte naturen til at lave udendørs aktiviteter som kan tvinge de ansatte til at samarbejde med hinanden på kryds og tværs. Det er også her muligt at engagere dine medarbejder dybere i virksomhedens vision og mission. Du har muligheden for at kommunikere de forventninger ud til dine ansatte, som du har til dem, og om hvilken vej I ser virksomheden bevæge sig hen med deres hjælp. 
Efter en par dage væk fra den rigtige hverdag på kontoret er dine medarbejdere forhåbentligt fornyet med energi og klar til at arbejde videre på det, som I har kommunikeret til dem på jeres konference. Måske er der endda opstået nye relationer, som kan være med til at lufte arbejdsopgaverne til et nyt niveau på kontoret. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt