Kunsten at mixe en velsmagende cocktail består af den helt rigtige farve, duft, smag og præsentation. En oplevelse, som inddrager sanserne og hvor intet er overladt til tilfældighederne.
Cointreau's tranebær margarita garanterer det perfekte twist mellem frisk lime, røde bær og undertoner af bitre nuancer. Sæsonen bliver lidt sødere med denne smagsrige cocktail!
- 3 cl Tequila
- 3 cl Cointreau
- 6 Frosne tranebær (stødte)
- 1 cl Rosmarin sirup
- 1 cl Friskpresset limesaft
- 3 tranebær og en stilk rosmarin til pynt
- Sukker
Fremgangsmåde
Hæld alle ingredienser i en shaker, mos tranebærrene og fyld shakeren med is. Ryst i ca. 10 sekunder og si over et afkølet cocktailglas. Sæt tre tranebær på en rosmarinkvist, dyp den i sukkersirup og vend i sukker og læg den som pynt på glasset.
Rosmarin sirup: Kog 1 dl. sukker, 1 dl. vand og 6 små kviste rosmarin indtil sukkeret er opløst. Afkøl og opbevar i køleskabet.