Connery

Sjus Bar København

Vi startede året med en tur på Sjus Bar. Tjek billederne, og se hvordan det gik!

5 ud af 6 stjerner
KC i fint selskab med en af aftenens kvindelige gæster.. - Sjus Bar København KC i fint selskab med en af aftenens kvindelige gæster..
Så blev det endelig tid til, at Connery.dk Party crew atter bevægede sig ud i det københavnske natteliv. Trods afslapning og juleferie, blev det absolut ikke til nogen tilbageholdende opstart! Til lejligheden tog vi desuden Karsten C med på turen, så han kunne suse den til tops med en flok damer, foreviget på Connery.dk... hvad fremtiden byder på i forhold til det bekendtskab, må du følge med her på sitet, for at finde ud af...
ANNONCE
Facts:
Website: www.sjusbar.dk
Entrépris: Gratis

Babefaktor:  På en skala fra 1-10? Klart 10

Aldersgennemsnit: 19-22 år.

Barpriser: De fleste populære drinks koster mellem 60 og 70 kr.

Det fulde barkort kan findes på dette link: http://www.sjusbar.dk
Vi ankom i et ualmindeligt godt humør til Sjus Bar omkring kl. 24:00 med en ordentlig spandfuld forventninger! Ingen i det ellers velbevandrede party crew havde prøvet kræfter med Sjus Bar tidligere, men vi havde dog hørt en fugl eller to synge om, at stedet er mere end anbefalelsesværdigt! Desuden er det forfriskende at se et sted med gratis adgang i indre by!

Da vi trådte ind, blev det lynhurtigt klart, at stedet er et af de mere populære i indre by. Der var fuldstændig crowded, og som en følge deraf, kunne man skyde en hvid pil efter en siddeplads. Det passede os dog udmærket, da vi således havde en ganske fin undskyldning for, at tage plads ved – og til tider bag – baren.
ANNONCE
Connerykort kan øjensynligt også bruges, som makeup spejl! - Sjus Bar København Connerykort kan øjensynligt også bruges, som makeup spejl!
Sjusbar ligger placeret ganske centralt, helt præcist på Pilestræde, som er en sidegade til Strøget, tæt på både Kongens Nytorv og Nørreport St.

Baren er i to etager, der hver især har sine egne kendetegn. Den øverste etage, hvor indgangen ligeledes er placeret, byder på en intim, men stemningsfyldt, atmosfære. Her kan våde varer nydes i relativt fredelige omgivelser. Musikken på øverste etage er skruet ned på et niveau, der gør det muligt at føre samtaler, hvor man rent faktisk forstår, hvad man siger til hinanden, og når vi siger "siger" mener vi IKKE råber!

Efter en indledende samtale med vennerne på det øvre plan, kan man bevæge sig nedenunder i kælderen, hvor stemningen og i særdeleshed lydniveauet på musikken, er i et noget andet tempo! Nederste etage byder på  dansegulv, omringet af borde og naturligvis en bar!
ANNONCE
Vi erkendte hurtigt, at kælderetagen var vores hjemmebane. Udover musikken skyldtes dette primært, at vi som udgangspunkt altid befinder os bedst i selskab med, den mest feststemte del af bargæsterne! Disse var utvivlsomt at finde i kælderen.

Desuden underetagen også ganske godt fyldt op med velproportionerede kvindekroppe (hvilket billederne i udpræget grad bekræfter), og dette er naturligvis også altid noget, der falder i god jord!
ANNONCE
Nogen kysser på kinden, andre gør mere... (se galleri for flere!) - Sjus Bar København Nogen kysser på kinden, andre gør mere... (se galleri for flere!)
Der er som sådan ikke rigtig nogen særlige musikgenrer, der kendetegner Sjus Bar, der dog holder sig til musik fra de helt aktuelle mainstreamkunstnere. Således blev der i løbet af aftenen spillet alt fra Popstars-Jon med nummeret ”Right here next to you”(der rent faktisk var det track, der umiddelbart vakte allerstørst begejstring blandt gæsterne) til de allernyeste toner fra Medina. Denne store variation i musikken er ifølge de adspurgte gæster noget, som skaber en fed stemning, og som giver anledning til igen og igen at vende tilbage til stedet!
ANNONCE
Endelig fandt vi det naturligvis også belejligt at tjekke drinkskortet ud – ikke mindst til ære for alle de talrige læsere – og dette blev gjort med vis forventning, set i lyset af at stedet jo kalder sig for SJUS Bar. Vi kunne da også hurtigt konkludere, at baren på fremragende vis lever op til sit navn, eftersom drinksudbuddet var ganske stort, endsige enormt. THUMBS UP fra PartyCrewet, der for en gangs skyld fandt det udfordrende at nå igennem samtlige shots og sjusser på drinkskortet!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce