Connery

Sjove nyheder

Nyheder der får dig til at undres, grine m.m.

Sjove nyheder
Hver dag postes mange sjove nyheder på nettet, og de er altid gode til at underholde, når man alligevel ikke har andet at lave. Her er et udpluk fra i dag:

Tis kan koste en bro livet:

Ampera-broen ved Palembang er ikke så stabil mere, som den var tidligere. Broen er begyndt at rokke og hælder også en smule. Hvordan kan den nu engang være blevet så dårlig? Jo, folk har en mani med at tisse op at stålstolperne, der holder broen, hvilket får den til at ruste. Det har ikke ligefrem skabt jubel, at det nu er blevet et problem. De er bange for, at urinen skal få broen til at styrte sammen og er allerede nu begyndt at lede lastbiler på over et tons en anden vej.
ANNONCE
Sjove nyheder
Lærer kan ikke klare elevernes eksamen:

I Japan er det åbenbart ikke alle lærere, der har lige mange hjemme. En japansk lærer er nu blevet afskediget, da han flere gange dumpede til den skriveeksamen, hans elever forventedes af bestå.

Den 56-årige lærer fra Osaka blev sendt på en skole, der skulle lære ham at beherske de skrifttegn, det endnu ikke var lykkes ham at lære. Det gik dog ikke særlig godt, da man ikke kunne spore bare en lille fremgang.

En repræsentant for den lokale skolekommission fortæller: "Man må kunne forlange, at en folkeskolelærer kan bestå en prøve, der er lavet til børn på 12 år."

Tidligere på året blev der foretaget en undersøgelse af japanske skoleelever, der slog fast at de studerendes færdigheder i deres eget sprog er for nedadgående. Man kan ofte møde folk fra udlandet, der læser japansk, som taler mere fejlfrit end de indfødte.
ANNONCE
Sjove nyheder
Kaffe kurerer skaldethed:

Er du bange for skaldethed, så er der måske hjælp at hente nu. Tyske forskere mener, at koffein er en effektiv kur imod skaldethed. Det kræver dog store mængder koffein, så det går ikke at drikke det, da man således skal op på 60-80 kopper om dagen, og det er der vist ikke nogen, der kan klare. Man skal i stedet smøre det ind i hovedbunden. Hvis man er bange for at ende hårløs som 30-årig, skal man allerede begynde at smøre sig i teenageårene.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce