Connery

Size does matter...

Glem alt om det med at størrelsen ikke har nogen betydning...

Igennem tiderne har mennesket altid higet efter noget større og bedre end det naboen har. Vi er besat af størrelse og kilo og fart. Se bare OL - Altitude, longitude, fortitude: højere, længere, stærkere - eller noget i den stil.

Men størrelse, kilo og fart kan også ses fra en anden vinkel:

Kilo:

Et par thailandske fiskere spærrede forleden dag øjnene op, da de så, hvad de havde i nettet. En mega-malle på næsten 300 kilo var deres fangst. Det var en catfish på ikke mindre end 293 kilo der var tale om og de thailandske fiskere måtte bruge alle deres kræfter på at hale dyret i land fra Mekong-floden.

Både Verdensnaturfonden WWF og National Geographic Society har bekræftet, at den sensationelt store catfish er verdens største ferskvandsfisk.
ANNONCE
Size does matter...
Flere kilo:

Verdens fedeste mand har tabt 258 kilo i løbet af et år. Han vejer stadig 224 kilo. Patrick Deuel fra South Dakota i USA har for nylig mærket sine genfundne ribben for første gang i 25 år.

Han er dog stadig et ordentligt bjerg af en mand, men har i løbet af et år smidt 258 ud af 482 kilo, han bar rundt på for blot et år siden.

Det var også den gang, hvor væggen i hans soveværelse måtte rives ned for at han kunne blive fragtet til hospitalet. På det tidspunkt havde Deuel slet ikke været ude af soveværelset i syv måneder og havde stort set ikke været uden for en dør i syv år.

Noget om størrelse:

En nyfødt pige på 6,24 kilo har fået kælenavnet "Big Enchilada" af sine forældre. Den nyfødte med det borgerlige navn Delaney Jessica Buzzell overgik sine velvoksne søskende da hun, tre uger før tid, kom til verden ved et kejsersnit.

Forældrene er dog ikke unormalt store, men har tilsyneladende gode gener der avler store børn. Delaneys søstre, den 5-årige Cameron og den 2-årige Alexis vejede henholdsvis 5,22 kilo og 4,76 kilo ved fødslen.

Trivia: "Gennemsnitsvægten for et nyfødt barn i USA er lige over tre kilo og blot en procent af alle nyfødte amerikanere vejer mere end 4,95 kilo."

Lidt om udholdenhed/stædighed:

En 67-årige pensioneret rumænsk universitetsprofessor ved navn Adriana Iliescu er nu den ældste fødende kvinde i verden. Adriana Iliescu blev søndag d. 16. januar 2005 den ældste fødende kvinde i verden, ifølge et hospital i Bukarest. Kvinden fik tvillingepiger, men en af børnene døde dog kort efter fødslen.

Graviditeten var dog ikke sket ved hjælp af bierne og blomsterne. Adriana Iliescu havde gennemgået fertilitetsbehandlinger i ni år for at blive gravid. Det overlevende barn vejede blot 1,4 kilo ved fødslen og har det godt.
ANNONCE
Size does matter...
Ingen snak om størrelse uden lidt liderlighed:

Et æsel i en kroatisk dyrepark, der parrede sig døgnet rundt, er sendt i eksil på en øde ø efter at have vold-bollet samtlige hun-æsler i en kroatisk dyrepark. (stik den Wolfgang)

Det liderlige æsel med navnet "Aga" dyrkede æselsex med sine favorit-hunner ("æselsøer") op til 16 gange om dagen. Dyrepasserne reagerede først efter klager fra publikum, der af en eller anden årsag beklagede sig over, at hver gang de besøgte parken, var Aga i gang med at have sex med en af hunnerne.

Publikum beklagede sig også over, at hunnerne virkede mere bange og forsigtige end tidligere og brugte stort set al deres tid på at gemme sig for liderlige Aga.

Aga har heldigvis masser af mad og vand på den øde ø og skal blive der, indtil han "er kølet af igen" - bliver man mindre liderlig af at være alene?

God sommer!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce