Connery

Single ringe

Det nye hit blandt singler verden over.

I Japan og Kina er det helt store nye hit en tamagotchi lignende nøglering, der fortæller hvilket humør man er i. Det kan fx være: Kærestesøgende, har kæreste, one-night stands m.m. Hvis man møder en på gaden med samme indstilling bipper den lille fætter og man kan derved komme i kontakt med nogle, der søger samme action som man selv.
ANNONCE
Single ringe
Disse små fætre har ikke nået det danske marked endnu, det har derimod singleringene, der er en ring, som indikere at man er single. Lidt ligesom det var ment med de fester, hvor man påfører sig rødt, gult og grønt armbånd, alt efter om man har kæreste, måske er parat eller man er single.

Man har altid brugt en ring på ringfingeren, som et symbol på at man er optaget, enten forlovet eller gift, men hvorfor ikke også indikere at man er single. Det gør at man slipper for at spørge de første 100 mennesker om de er ledige og få 100 forskellige forklaringer på at personerne er optaget. Man slipper også for at få en løgn med på vejen, for man kan ikke rigtig løbe fra sin singlering. Går man med en er man single.

Om sigleringen:

Singleringen koster 279 kr. + ekspeditionsomkostninger på 39 kr.

Ringen består af en ydre ring af turkis plastik, med en halvmåneudskæring (symbol for savn) og en inder-ring, der er lavet af sølv. Den er lavet i 4 forskellige størrelser og bliver tilsendt i en flot folder.

Singleringen er lanceret i store dele af Europa, Asien og Amerika, på baggrund af at vi skal mødes på tværs af landende.

For hver solgt ring, donerer Singleringen et beløb til en lokal organisation, der arbejder for at stoppe mobning. Så man støtter samtidig et godt formål.

Om dette bliver et hit er svært at sige, men det kræver jo et eller andet sted at mange køber denne ring, før det har en reel værdi at bære en. Hvis man er palle alene i verden med sin ring, er der nok ikke så mange der ved hvad den betyder.

Læs mere om Singleringen på: Singleringen.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce