Connery

Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts

Hvad vil kvinder have, når de skal scores, på date eller en tur under dynen?

I et magasin for mænd er vi selvfølgelig nødt til at snakke en hel del om kvinder. De smukke kvinder, de dejlige kvinder, men også de kvinder, der ikke altid er helt til at finde ud af. For hvis vi skal være helt ærlige, tilhører de fleste kvinder på en eller anden måde ikke den sidste kategori? Derfor har jeg sat mig for at finde svar på det evige spørgsmål: ”Hvad vil kvinder have?” Som eneste kvinde på redaktionen kunne jeg sagtens skrive side op og side ned om, hvad kvinder vil have. Men det ville kun være fra mit synspunkt, og som vi alle ved, findes der ikke to kvinder, der er ens. Derfor greb jeg en mikrofon og tog ud i det danske land for at undersøge, hvad det egentlig er, kvinder vil have, og - måske endnu vigtigere -  hvad de ikke vil have, når de skal scores, på date eller en tur under dynen.  

Hvordan scorer man dig? 

Brina, 17 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Brina, 17

Do: Han skal være charmerende, sød og sjov.

Don’t: Han skal ikke begynde at ae min ryg. Den der intense back rub, hvor man står og tænker: ”Okay, det der er faktisk ret ubehageligt!”

Cecilie, 21  - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Cecilie, 21

Do: Han skal henvende sig til mig, men han må ikke være for pågående. Han må gerne være selvsikker og faktisk også gerne lidt provokerende, tror jeg. Ikke for meget fløde!

Don't: Hvis han ikke har humor eller selvironi. Mangel på selvironi dur jeg slet ikke til. Og så må det altså ikke være for fløde-agtigt med alt for mange komplimenter. Ikke sådan noget gammeldags Morten Korch, det går altså ikke.

Anne, 21 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Anne, 21

Do: Han skal være sjov, sød og virke interesseret. Han må gerne være lidt løssluppen. Jeg kan ikke, hvis det bliver for formelt.

Don't: Han må ikke spille for smart. Jeg kan slet ikke arbejde med nogen, der skal vise sig og hele tiden fortælle mig om, hvad de har af materielle ting. Det er nemlig slet ikke vigtigt for mig på nogen måde.

Sofie, 21 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Sofie, 21

Do: Han skal være selvsikker, men ikke alt for anmassende. Han skal ikke komme med alt for mange komplimenter og prøve at komme med sådan nogen dårlige jokes for at få en samtale i gang. Han skal bare virke interesseret, men det er også okay, hvis han ikke kommer hen hele tiden, du ved, men også holder sig lidt på afstand, skaber øjenkontakt og måske spiller lidt kostbar, for det skal heller ikke være for nemt. Så tror jeg nemlig, at man godt kan blive sådan lidt ”back off”, hvis det bliver for meget.

Don’t: Han skal ikke komme med dårlige jokes og bare hænge på én en hel aften, selvom man måske prøver at afvise lidt. Ikke sådan noget med at skulle tvinge en ud at danse, det bliver også lidt irriterende, synes jeg. Hvis han lige prøver at svinge en lidt rundt, det er heller ikke så fedt.

Heidi, 17 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Heidi, 17

Do: Han skal være sød, og så må han gerne være charmerende. Han må gerne komme med komplimenter, ih altså – det kan man jo altid falde for! Så må han selvfølgelig gerne se godt ud og have en god tøjstil.

Don't: Han skal ikke komme med dårlige scorereplikker eller være sådan lidt af en lummergøj. Du ved, sådan lidt lummert agtigt. Det er altså heller ikke helt optimalt.

Suna, 21 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Suna, 21

Do: Han skal være sød og sjov. Han må ikke være cocky - sådan en med lidt for meget selvtillid. Han skal bare være sød og så selvfølgelig snakke til mig. Jeg kan godt lide, når han tager initiativ.

Don’t: Han skal ikke have for meget selvtillid; han skal ikke bare være ude efter.. én ting. Han skal vise, at han er interesseret i mere end bare det. 

Frederikke, 22 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Frederikke, 22

Do: Han skal smile sødt og være social. Han skal kunne snakke med mig, sådan så det ikke kun er mig, der skal holde samtalen i gang.

Don't: Han skal ikke være for kæphøj på den dårlige måde, sådan du ved: ”årh, jeg har bare mega mange penge, jeg er mega sej” og sådan noget. Det er klamt. 

Mette, 17 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Mette, 17

Do: Jeg tænker rigtig meget på, om kemien er i orden. Hvis han sådan virkelig skal gøre et eller andet for at score mig, så skal han egentlig bare være sig selv, være åben, sjov, meget charmerende og så ikke være alt for kliché romantisk, det er jeg ikke så meget til. Men åben, sjov og bare være sig selv. Han skal hvile i sig selv.

Don't: Han skal ikke komme med blomster og chokolade. Ikke kliché. 

Emma, 21 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Emma, 21

Do: Hvis han kommer hen til mig og ikke er genert, men heller ikke for arrogant. Han skal være nede på jorden, stille og rolig og gerne begynde en samtale.

Don't: Hvis han er arrogant og tror, han ejer det hele og er sådan lidt for selvsikker, det er også et kæmpe turn off. Han skal bare være sig selv. 

Rikke, 23 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Rikke, 23

Do: Han skal selv komme over for at snakke med mig. Og så bare kunne føre en samtale, og så tager man den jo derfra og finder ud af, om man skal lære hinanden bedre at kende.

Don't: Folk, der er for fulde. Og folk, der taler meget om penge, om deres job og om deres far, som kan skaffe dem et rigtig fedt job og sådan nogen ting.

Mette, 23 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Mette, 23

Do: Selvsikkerhed og overraskende komplimenter. Det må meget gerne være noget andet end den typiske: 'du ser godt ud'.

Don't: Hvis han er for pågående. Hvis jeg har afvist dig, skal du ikke blive ved. Tag mig ikke på røven og kom ikke med kliché kommentarer. Og hvis du er lavere end mig.. sorry!

Hvad er en god date? 

Trine, 22 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Trine, 22

Do: Jeg var på date med en, som inviterede mig ud at spise med mad og vin og betalte det hele, uden jeg skulle høre noget for det. Det var ret godt! Men ellers er det også hyggeligt, hvis fyren har mod til at invitere på kaffe eller en gåtur. En gåtur er faktisk altid en god idé. Så slipper man nok for den der akavede tavshed, hvor man bare sidder og kigger på hinanden.

Don’t: Hvis han kun snakker om arbejde eller studie. Samtaleemnet må gerne være lidt noget andet end til en jobsamtale. Derudover har jeg også prøvet et par gange, hvor jeg på første date er blevet inviteret med hjem til fyren, og det er da også rimelig.. frisk gjort, men det kan godt virke lige en tand for meget for mig. ’Netflix and chill’? Det er måske bedre at vende til anden eller tredje date.

Mette, 23 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Mette, 23

Do: Han skal helst tilbyde at betale. Hvis jeg kan lide dig, skal jeg nok selv betale min halvdel. Han skal være høflig og må gerne komplimentere mig.

Don't: Hvis han er uforberedt, distræt og træt. Og skal du på date med mig? Så sluk lige din mobil, tak!

Emma, 21 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Emma, 21

Do: Han skal åbne sig op, det er vigtigt for mig. Selvfølgelig skal han ikke smide det hele på bordet på én gang, men stille og roligt bare fortælle om sig selv og så være imødekommende og ligetil.

Don't: Hvis han er for arrogant og for glad for sig selv. Det, tror jeg virkelig, ville være det største turn off for mig. 

Sofie, 21 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Sofie, 21

Do: Jeg synes, det er meget fint, hvis han er sådan lidt gentleman. Altså ikke for meget, det skal ikke være sådan noget med at holde døren, trække stolen ud og komme med alt for mange komplimenter hele tiden og være for fint på den, men sådan lidt gammeldags gentleman-agtig er meget fint. Han må gerne komme med gode spørgsmål, så man lærer hinanden lidt bedre at kende og også gerne prikke lidt til mig og komme med nogen udfordrende spørgsmål, så det ikke bare bliver sådan noget overfladisk snak. Prøv at være lidt anderledes og tænk lidt ud af boksen.

Don’t: Han skal ikke være bange for at sige noget, så der opstår sådan en akavet stilhed, hvor man bare sidder og stirrer på hinanden. Det, tror jeg næsten, er det værste; det er jo det, man altid frygter, hvis man skal på date - at man bare sidder og stirrer på hinanden.

Suna, 21 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Suna, 21

Do: Han skal helt klart have humor. Det er noget af det vigtigste for mig. Og så skal han ikke lugte eller sådan noget. Han må gerne lige tage sig af sig selv; han skal være hygiejnisk.

Don’t: Det er, hvis han ikke er åben overfor andres holdninger eller meninger. Hvis han bare har sin egen holdning, og det er det. Hvis vi diskuterer noget og han ikke er åben omkring tingene, men allerede fra starten forsøger at presse sine ideer og sådan noget over på mig, det har jeg ikke plads til.

Heidi, 17 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Heidi, 17

Do: Komplimenter! For min skyld må han skam gerne komme med blomster og chokolade. Måske lidt romantisk og charmerende, og så må han gerne være lidt smart boy, men det skal ikke være sådan, at det tager overhånd. Han må gerne selv vide, at han er noget, men alligevel ikke så meget, at jeg ikke kan score ham. Der skal være en god balance.

Don't: Hvis han er for meget smart boy! Altså, hvis han får mig til at føle, at jeg ikke kan nå op til ham på nogen som helst måde. 

Frederikke, 22 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Frederikke, 22

Do: Han må gerne vælge noget, der ikke er for fint. Noget lidt casual, lidt stille og roligt. Det skal ikke være sådan ”du møder bare op i balkjole” eller sådan noget, det er måske lidt voldsomt.

Don’t: Det værste ville nok være, hvis han sagde ”skal vi ikke bare cut til sex, du kommer bare hjem til mig”.

Cecilie, 21 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Cecilie, 21

Do: Han skal virke interesseret. Han må gerne stille lidt flere spørgsmål end bare sådan vind og vejr. Gerne lidt mere personlige ting, der åbner lidt op.

Don’t: Hvis det bliver sådan alt for gammeldags og romantisk. Jeg dur heller ikke til det der med, at han trækker stolen ud og åbner døren, men han skal stadig være ordentlig; ikke tale med mad i munden og sådan nogen ting.

Mette, 17 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Mette, 17

Do: Han skal bare hvile i sig selv, og i at de ting, han gør, er rigtigt nok. Han skal bare være sig selv, være åben og være sjov.

Don't: Det er nok, hvis han er sådan lidt for oversød på første date og lidt for meget. Lidt for sukkersød, så er jeg skræmt væk, 

Brina, 17 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Brina, 17

Do: Det skal bare være noget super chill. Hvis man prøver noget udover det sædvanlige, kan man måske godt være sådan lidt usikker på det hele, så helst bare noget chill, hvor man kan være sig selv og lidt nede på jorden.

Don’t: Hvis han siger ”skal vi lige tage hjem til mig?” eller sådan et eller andet, hvor man selv er sådan lidt ”aargh…”

Hvad virker i sengen?

Mette, 23 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Mette, 23

Do: Vær manden, tag styringen, åben munden og kommander gerne lidt rundt med mig.

Don't: Hvis han tror, at jeg tager styringen. Han skal ikke være genert; hvis jeg har taget mit tøj af, så har du klaret den!

Rikke, 23 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Rikke, 23

Do: Første gang må det meget gerne være sådan, at man lige tager det stille og roligt i hvert fald i begyndelsen. Man skal lige lære hinanden at kende og finde ud af, hvad hinanden kan lide.

Don't: Hvad jeg ikke kan lide overhovedet? Der er ikke nogen, der skal begynde at bide! 

Emma, 21 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Emma, 21

Do: Det vigtigste er faktisk, at han mærker efter i situationen. Han skal mærke efter, hvad pigen er til. Og det bedste ville jo være, at han så finder ud af, hvad hun godt kan lide – og bliver ved med at give hende det.

Don’t: Han skal ikke bare spontant begynde at stikke en finger i numsen, kvæle eller give lussinger. Mærk situationen af!

Trine, 22 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Trine, 22

Do: Selvom det kan være vildt svært, så synes jeg, man skal snakke lidt sammen og finde ud af, hvad kan man lide og sådan. Også selvom det godt kan være ret grænseoverskridende; det ved jeg i hvert fald selv.

Don't: Hvis de nærmest bare springer på en. Det er bedst at tage det lidt stille og roligt og mærke, hvor begge parter er. Det er jo ikke sikkert, man er klar til sex, men at man bare gerne vil hygge lidt eller et eller andet. Det kan jo godt være, man har nogen grænser, eller der er nogen ting, man ikke har prøvet før, som man måske ikke lige har lyst til. 

Anne, 21 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Anne, 21

Do: Han skal tage hensyn til os begge to. Vi er jo ligesom to om det, så det skal ikke bare handle om ham, og at han skal have det godt.

Don't: Hvis det kun er vigtigt for ham, at han får nydelse, og at jeg egentlig bare er der, fordi han bare lige skal bruge mig.  

Suna, 21 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Suna, 21

Do: Hvis vi har datet igennem noget tid og vi skal have sex først gang, så må det gerne være lidt kærligt, men hvis det er et one night stand, så skal det bare være godt. Og hårdt. Ej, altså når det er one night stand, så må det gerne være eksperimenterende fra starten, hvorimod hvis det er en date, så vil jeg hellere starte langsomt ud.

Don’t: Hvis han er lidt for eksperimenterede og prøver at brække mine ben eller sådan noget. Eller hvis han bare prøver at gøre noget, jeg ikke helt er med på. Hvis han for eksempel prøver at stikke en finger op et sted, hvor den ikke skal være.

Sofie, 21 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Sofie, 21

Do: Han skal være selvsikker, og så må han gerne tage styringen. Han skal ikke være for forsigtig.

Don’t: Han skal ikke være alt for nervøs og forsigtig, så han slet ikke tør at gøre noget og nærmest spørger om lov om alt. 'Må jeg gerne kysse dig?' Nej, det må du ikke nu i hvert fald!

Cecilie, 21 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Cecilie, 21

Do: Selvsikkerhed. Det må godt være manden, der styrer det.

Don’t: Sådan noget flødebolleri. Alt for mange komplimenter, romantisk musik og stearinlys, det dur slet, slet ikke for mig. 

Brina, 17 - Simone Spørger: Pigernes do's and don'ts Brina, 17

Do: Han skal lytte til mig, og i det hele taget er det vigtigt at lytte til hinanden for at finde ud af, hvad man har lyst til. Det skal ikke bare være sådan ’okay, det her gør jeg lige’. Man skal lytte til hinanden, tror jeg.

Don’t: Det er nok noget røvpilleri eller et eller andet såan anal, hvor man bare tænker.. no go! 

Del