Connery

Simon Webbe

har netop udgivet albummet Grace

3 ud af 6 stjerner
Simon Webbe
Simon Solomon Webbe, er kendt som den ene fjerdedel af boybandet Blue. Det var dem som smeltede samtlige hjerter, med coverversionen på Elton John's Sorry is the hardest word.
At man ikke ejer stemme eller kan synge, er noget man som medlem af et boyband tit bliver beskyldt for, men bestemt også noget som Simon Webbe beviser er meget langt fra sandheden.
Han er ikke kun i stand til at synge, men gør det med en stemme som ikke kun er super dejlig at høre på, men som besidder en utrolig styrke. Det er en stemme, der er som skabt til de bløde genrer R&B og soul.

Og R&B og soul er hvad hans solo album er fyldt med. Den ene lækre sang efter den anden.Kan man lide den genre, er det her album et must, og et man vil komme til at høre igen og igen. At Webbe ikke kun er en mester til at synge, beviser at han selv har været med til at skrive og producere samtlige sange på albummet.

Det her er hans andet soloudspil efter at Blue stoppede som kvartet i 2005. Allerede samme år udkom hans første solo album som havde navnet Sanctuary. Flere af numrene fra dette album røg op ad hitlisterne og endte med at få dobbelt platin for over 700,000 solgte eksemplarer. Hans nyeste album Grace ser ud til at gå samme vej, og sangen Coming around again forlader kun ugerne dit øre igen efter først at have hørt det. Nummeret  Angel leder ligefrem tankerne hen på dagene med Blue, bare bedre da Simon Webbe helt klart var en af bærende stemmer i bandet. Og det er helt klart et af de bedste R&B albums jeg har hørt længe. Det er musik som varsler sol og sommer, og præcis hvad man har brug for i denne kolde vintertid.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce