Connery

Simon har bygget spejl med spionglas i: Nu sælger han det for 15.000 kr. på DBA

Simon har sat sit kostbare, hjemmebyggede spejl med spionglas til salg på DBA.

Hvordan ville du have det med at kigge dig i spejlet, og det du så var den smukkeste supermodel? 

Den drøm kan blive til virkelighed, hvis du køber 43-årige Simon Jacobsen fra Krusås spejl. Han har nemlig et ganske særligt spejl til salg, som kan forvandle dit spejlbillede til et billede, en vejrudsigt eller tv. Spejlet er et såkaldt ’smart mirror’. Det er udstyret med spionglas, som betyder, at displayet på skærmen kan lyse igennem glasset. Men når det ikke sker, virker spejlet som et almindeligt spejl. Det skriver DBA Guide.

Hvis du synes, det lyder interessant, kan det blive dit, for det er lige nu til salg på DBA. Og selvom Simon selv har bygget det, er det ikke småpenge, han vil have for det. Spejlet er skrivende stund er DBAs dyreste spejl.

ANNONCE
Spejlet er udstyret med virtuel stemmeassistent - Foto: DBA - Simon har bygget spejl med spionglas i: Nu sælger han det for 15.000 kr. på DBA Spejlet er udstyret med virtuel stemmeassistent - Foto: DBA

Det koster spejlet

Det er dyrt at kunne se sig selv i øjnene. I hvert fald, hvis det skal gøres med Simons spejl. Det håber han nemlig på at få 15.000 kr. i bytte for.

Til gængæld får du også et spejl, der kan mere end at vise dig dit eget spejlbillede. Og så følger der desuden et helt teknikskab med spejlet.

Alt det Simons spejl kan

Hvis du savner at hundse rundt med folk – eller mangler du bare en butler i dit liv, er de 15.000 kr. for Simons spejl måske givet meget godt ud. Simon har nemlig udstyret spejlet med ’Alexa’, som er Amazons virtuelle assistent. 
Med Alexas hjerne inde bag spejlet kan du få dit ”magiske” spejl til at tjene dig med hvad som helst. ’Afspil Birthe Kjærs ’Pas på den knald røde gummibåd’’ kan du kræve af Alexa, og hun adlyder. Hun kan også læse vejrudsigten op for dig eller blot vise dig den.

- Jeg har designet spejlet sådan, at der vises dato, klokkeslet, vejrudsigt og lidt fra nyhedsfeedet, fortæller Simon til DBA Guide.

Du kan til en hver tid selv bestemme, hvad du vil have vist i spejlets skærm. Lige for tiden er det Simons søn, der er ”master mind” bag skærmens aktiviteter, og således er det nyheder fra Gaming-verdenen, spejlet tryller frem på skærmen.

- Lige nu er spejlet indstillet sådan, så du kan se, hvad der afspilles på Spotify, og på skærmen er der også en QR-kode, som gæster kan scanne for at koble sig op til internettet, fortæller Simon til DBA Guide.

Familiens kalender, YouTube-videoer og billeder er også en mulighed at få bragt frem på skærmen.

- Det er en ’RaspberryPi’, der styrer skærmen, og den er programmerbar, så man selv kan vælge, hvordan man sætter tingene op, forklarer Simon og fortsætter:

- I spejlet har jeg integreret en HDMI-forbindelse, så du kan sætte din Apple TV-boks til, siger Simon til DBA Guide.

ANNONCE
DBA's dyreste spejl

Apple Watch og smartphonen er integreret i spejlet
Simons spejl består af to dele. 

1. Selve skærmen, der altså kan agere spejlbillede og skærm.
2. Et hjemmebygget teknikskab i massivt egetræ, som kan hænge under spejlet.

Teknikskabet medfølger i købet.

I sidstnævnte skab har Simon installeret to iPhone-opladere og to trådløse Apple Watch-opladere.

Simons spejl kan også styres via app, hvad angår dets lys. Det er nemlig Philips Hue, som forsyner spejlet med lys, og belysningen kan du bestemme via telefonen.

Her er spejlets akilleshæl
Det teknologiske spejl kan meget mere end, hvad vi forventer af et spejl, men der er én ting, som spejlet ikke kan. Og det er også grunden til, at Simon nu sælger det:

- Jeg har lovet mine børn at lave et spejl, der er touch screen på, så man kan betjene det ligesom en iPad, fortæller Simon til DBA Guide.

Der venter ham derfor et endnu større projekt forude, når han får solgt sit spejl. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce