Connery

SimCity™ Societies™

Det kommer til jul

Det mest fleksible 'byg by'-spil til dato lader spillerne skabe et stort udvalg af byer med lige præcis den type samfund, de ønsker.
SimCity™ Societies™
Comebacket for et af PC-spilhistoriens mest populære serier - SimCity™ - er nu officiel! Electronic Arts Inc. annoncerede I dag, at SimCity™ Societies™ er under udvikling og efter planen vil nå frem til spilbutikkerne op til denne jul. SimCity Societies, der rummer en helt ny række af af spilmuligheder, giver spillerne mulighed for ikke blot at konstruere de byer, de har lyst til, men også for at skabe deres egne kulturer, forskellige former for social opførsel og samfund. Man kan bygge en kunstnerisk by, en hjemsøgt by, en økologisk by, et spirituelt område ... ja stort set lige præcis den type samfund, man har lyst til! Med større brugervenlighed og flere nytænkende valgmuligheder end nogensinde før er SimCity Societies det mest fleksible 'bygge by'-spil til dato.

'SimCity Societies lader spillerne skabe en bred variation af byer med hver deres unikke særpræg,' sagde VP og Studiechef for The Sims-
Tjek galleriet for at se flere billeder.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce