Connery

Sig det med kød - den perfekte valentinsgave

Hvis du er træt af at bruge en formue på blomster, der alligevel hurtigt visner.

Valentinsdag er under en måned væk, og hvis din kæreste er, som kvinder er flest, er hun sikkert af den overbevisning, at valentinsdag er en opreklameret, kommercielt dikteret tradition fra USA, som vi på ingen måde behøver at tage til os i Danmark.

Pyh godt så, der gik du fri. Eller hvad?

Nok ikke helt. For hvis din kæreste er, som kvinder er flest, så ville hun nok blive ret glad for en gave alligevel. Måske hun endda forventer den, for - let's face it - kvinder har det jo med at sige ting, de egentlig ikke mener, fordi det burde du da virkelig selv kunne regne ud

Og hvad gør man så? Løber ud og bruger flere 100 kroner på en buket blomster, som visner efter en uge, og som du sikkert alligevel kommer til at smide ud, når alle bladene er visnet og faldet ned på gulvet, så du også må igang med støvsugeren? Nej, vel? 

Så er der heldigvis andre muligheder som for eksempel sig det med kød! Den amerikanske hjemmeside Say It With Beef er lidt ligesom Interflora og diverse online blomsterforhandlere bare med kød i stedet! Du kan vælge mellem en buket af roser eller margueritter lavet af over 200 gram beef jerky i høj kvalitet med enten teriyaki, pepper eller mixed smag. Og har hun en yndlings Kählervase, hun altid bruger til blomster? Den behøves ikke her! Buketten kommer nemlig enten i et glas eller et krus med tekst og årstal. Så bliver det da nærmest ikke mere romantisk og brugbart, hva?

Servicemeddelelse: Er din kæreste kæmpe romantiker, og hvis halvdelen af værdien af gaven netop er at kunne vise buketten frem på sin Instagram, så er det måske ikke den rigtige gave.. jeg gætter på, beef jerky roser ikke går under kategorien insta-venlig

Sig det med kød - den perfekte valentinsgave
Del