Connery

Shop Amok

Jamen hva' faen' sker?

Hvad i alverden skal man med en blender som kan mere end ens bærbare computer? Og hvorfor behøver en så sej person som Chuck Norris en maskine som kan give ham større muskler? Ja hvis du bare har stillet dig en af de ovennævnte spørgsmål, så er du en del af den befolkning som sidder og kigger på TV Shop eller andre indkøbskanaler, men egentlig ikke rigtig fatter hvad i alverden det er man sidder og ser.
ANNONCE
Shop Amok
Den hakker og den skærer og den flænser og den dræber. Ja det er da meget godt at de har lavet en enkel og billig maskine der kan det, men hvad nu hvis man meget hellere vil have suppe, eller risengrød, ja eller er til lunkne kikærter?

Altså vi lever i en verden hvor medierne styrer alt. Lige fra Internettet tilden gode gamle avis men især har TV'et altid gjort sit til, at man stadigvæk har en horde af forbrugere, som vi nu engang skal have for at verdens økonomien kan køre rundt.

Dog mener jeg stadig, at efter så lang tid med fjernsyn og marketing, så burde vi efterhånden have skabt den lille ting man kalder etik. Det er fuldstændig sindssygt hvor meget lort folk kan købe nu om dage. Lige fra den håndholdte turboladede skopudser, som nu også kommer med indbygget dvd, til den multifarvede, ergonomiske og miljøvenlige gearknop som nu er på udsalg til 49,95.
 
Helt ærligt!
 
Skal vi ikke nu engang tage os sammen og så kun købe det vi har brug for? Der er ingen, og det kan ikke betones kraftigt nok. INGEN som har brug for den komplette samling af Freddy Brechts Greatest i en flot box. Så hvis du ser nogen sidde og se disse latterlige programmer så har du nu følgende valgmuligheder:
 
1.      Spørg personen om han eller hende er blevet væk fra sin mor og far, og hjælp dernæst personen herefter. (Jeg ville starte med at henvende mig i kundeservice)

2.      Placer et behersket spark i nyren på personen, for selv den bedste kan jo falde i søvn foran fjernsynet.

3.      Hvis personen enten hedder Morten Jensen eller Peter Palland så gå din vej, det er okay.

4.      Start med at bede personen skifte kanal, og hvis dette ikke virker så tru ham eller hende med sollys.
 
Vi bliver nødt til at hjælpe hinanden dette helvede af ubrugelig møg som vi får smidt i hovedet hver eneste dag. Kun på den måde kan vi gå roligt i seng om aftenen med den glade tanke om, at ingen heldigvis ejer de unikke portrætterede sølvplatter med Oprah. Så det er nu du skal tage din tørn og gøre verdenen til et bedre og mere forbruger venligt sted at være.
 
Gør en forskel - Du kunne blive den næste...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce