Connery

Shoot House vender tilbage i Call of Duty: MW2

Det mest populære map fra Modern Warfare er tilbage

Det nye Modern Warfare 2 har af nogle spillere modtaget kritik for at have alt for store baner. Men nu vender banen Shoot House tilbage.

Shoot House var med i det første Modern Warfare i 2019, og er hos mange favoritbanen fra det spil.

Banen er en træningsbane i spillet en afsidesliggende træningsbane lavet for at kartellet Las Almas kunne træne deres kampfærdigheder, for at kunne hamle op med de Mexicanske specialstyrker.

Den komprimerede bane lægger op til hurtige, intense, close-combat scenarier, så der er rig mulighed for at finpudse triggerfingeren, skulle man have brug for dette, inden det går løs i Warzone 2.0. 

ANNONCE
Youtube - Shoot House vender tilbage i Call of Duty: MW2 Youtube

Det nye Shoot House har fået lidt ændringer i temaet. F.eks. ligger banen i et bjergområde i "Las Almas", Mexico, som er den fiktive hjemstavn for flere af banerne i MW2, modsat forgængeren, som lå i en ørken i "Urzikstan". Det vigtigste, layoutet, er dog det samme som i det tidligere Modern Warfare 2, så der er kun grund til at glæde sig, hvis man var fan af forgængeren, og at få enormt mange kills (og deaths!). 

Shoot House bliver gratis for dem som allerede har købt Modern Warfare 2, og opdateringen kommer samme dag som Warzone 2.0, den 16. november 2022.

Se det nye Shoot House i videoen herunder:

ANNONCE
Trailer: Shoot House MW2
Del

Seneste nyt