Connery

Shaping New Tomorrow Essential Pants: Fantastisk frihed i en pæn buks!

Vi har afprøvet kvaliteterne fra SNT's pæne buks

Denne artikel indeholder affiliate-links: Vi modtager en lille procentdel, hvis du vælger at handle hos Shaping New Tomorrow fra links i denne artikel. Win/win?

En større introduktion burde ikke være nødvendig, for du har vel allerede hørt om Shaping New Tomorrow? 

Tøjmærket blev for alvor kendt i 2017, da tre unge gutter troppede op i Løvens Hule for at pitche, hvad de kaldte ‘de perfekte jeans’. Konceptet og ikke mindst selve produktet var så god en idé, at både Birgit Aaby og Jesper Buch investerede. Siden da har der været fart på buksen, og drengene har udvidet: Både med fysiske butikker i nogle af Europas mest trendy storbyer, men også sortimentet: De perfekte jeans er har fået fællesskab af suits, skjorter, shorts, striktrøjer og jeans’ mere stilede partner-in-crime: Chinoen, som i den Shaping New Tomorrows materialer er døbt: The Essential Pant

Populariteten bunder selvfølgelig i andet end en iværksætter-pitch i bedste sendetid, og trofaste SNT-kunder fremhæver især komfort og bevægelighed i produkter, der samtidig står på mål for en lækker kvalitet og god stil. 

Shaping New Tomorrow har efterhånden solgt så mange benklæder, at de teoretisk set kunne være på benene af hver 10. voksne mand i Danmark - en pæn åbningstale! 

Det betyder dog også at 9/10 mænd endnu ikke har prøvet kræfter med Shaping New Tomorrow: Her kommer vi ind i billedet. 

Shaping New Tomorrow har nemlig givet os mulighed for at teste deres Essential Pants, som vi - og jeg citerer:  “I må udsætte for, hvad I har lyst til, bare gå amok!”

Vi fik hurtigt store brandvarme julelys i øjnene, men slukkede dem igen: Hey, hvad sker der hvis man sætter ild til et par Essential Pants? Well. De brænder. 

Derfor, som de fornuftige voksne mennesker, vi er, valgte vi i stedet at teste The Essential Pants over et besøg langs den hårdføre jyske vestkyst, hvor vi satte den klassiske chino på prøve. 

Målet: En klar dom over, om Shaping New Tomorrows Essential Pants er lige så behagelige at bevæge sig rundt i, som folk henkastet og hengivent giver udtryk for… 
TL;DR: Vi kan allerede afsløre følgende: Komforten og bevægeligheden er ikke til at tage fejl af - den er god nok!

ANNONCE
Shaping New Tomorrow er håndlavet kvalitet fra Portugal - og en del af materialet kommer fra genanvendt havplast. Bonus. - Shaping New Tomorrow Essential Pants: Fantastisk frihed i en pæn buks! Shaping New Tomorrow er håndlavet kvalitet fra Portugal - og en del af materialet kommer fra genanvendt havplast. Bonus.

The Essential Pants

Shaping New Tomorrow beskriver deres Essential Pants, som de hidtil mest slidstærke og tekniske bukser, de har lavet. 

Det fleksible materiale de er lavet i er tilmed bæredygtigt, men fokus har været at give optimal komfort i hverdagen. 

I tilgift er buksernes materiale åndbart, vandafvisende og krølfri. 

Alle de kvaliteter præsenteres i en buks med klassisk chino-look, som jo som bekendt går til langt de fleste lejligheder - både til hverdag og fest. 

Find Essential Pants hos Shaping New Tomorrow


Bukserne du godt gider at have på

The Essential Pants findes i to forskellige snit: Slim Fit og Regular. Begge er udført i samme stof og super stretchy, og mens slim fit sidder til, er regular-snittet til dem, der ønsker en lidt mere løs pasform med bedre plads i lårene. Så hvad skal man vælge?

Jeg ved ikke med dig, men personligt har jeg fået mig en corona-gevinst i form af et par ekstra kilo, og var egentlig af den overbevisning, at det ikke ville pynte med et sæt slim fit bukser: Den anskuelse udfordrede den flinke rådgiver i Shaping New Tomorrows butik. Med en fin rådgivning tog vi derfra med to sæt Essential Pants Slim Fit - klar på at udforske buksens færdigheder. 

ANNONCE
Morgan-poseringen har fældet mangen en buks. - Shaping New Tomorrow Essential Pants: Fantastisk frihed i en pæn buks! Morgan-poseringen har fældet mangen en buks.

Pasformen fra SNT er true-to-size, og går op og ned i både mange livvidder og bukselængder, så jeg kunne finde mig et sæt i den ellers svære 34/30 størrelse, som en tætbygget mand på 1.79 sætter pris på i skrivende stund. 

Komforten er overraskende god, og det fleksible buksemateriale er både blødt og lækkert, og giver sig uden at lave uhensigtsmæssige udposninger og stræk. Vi tilskriver succesen til SNT’s 360-graders stræk, der giver sig i alle retninger.

Vi startede forsigtigt ud med at give bukserne det klassiske kaptajn-stræk - en øvelse som mange kender: I et par klassiske lærredschinos er det en øvelse, der skaber spænding over både lår og skridt - i Essential Pants er den helt og aldeles gnidningsfri!

Find Essential Pants hos Shaping New Tomorrow

ANNONCE
The Essential Pants eliminerer mange udfordringer. De prustende far-lyde må du dog lære at leve med - Shaping New Tomorrow Essential Pants: Fantastisk frihed i en pæn buks! The Essential Pants eliminerer mange udfordringer. De prustende far-lyde må du dog lære at leve med

Essentielt praktiske

Det var åbenlyst for os, at Shaping New Tomorrows pæne bukser kunne holde til meget mere, så vi tog stretchet til næste niveau. 
Desværre er ingen af os atletisk nok til at kunne lave et førsteklasses gymnastisk split - det er i øvrigt vores overbevisning, at buksen er os langt overlegen på det punkt. 

I stedet satte vi gang i en udvidet prøvelse, der gennem tiden har fremprovokeret utallige revnede bukser og langt flere prustende far-lyde: Bind-snørrebånd-med-elevation-øvelsen!

Den øvelse valgte vi at udvide til et nær-komisk niveau, hvor fodens position blev hævet til bagagerumskanten på en velvoksen SUV - igen for at udfordre fleksibiliteten. Den øvelse blev også bestået med overlegenhed - og helt uden mandefald. Stor succes. 

ANNONCE
"Hov, så tabte jeg helt tilfældigvis en kop vand på det vandafvisende stof" - Shaping New Tomorrow Essential Pants: Fantastisk frihed i en pæn buks! "Hov, så tabte jeg helt tilfældigvis en kop vand på det vandafvisende stof"

Vandtæthed? Yes!

Shaping New Tomorrow har i medgift til komforten og manøvredygtigheden valgt et materiale, der er vandafvisende. En fed egenskab, der fik os til at overveje at hoppe en tur i Vesterhavet - altså lige indtil vi indså, hvor forbandet koldt det er! 
Her indså vi, at det selvfølgelig er vildt og fedt, at buksen ikke sluger flere liter af vand, hvis man springer ud på det dybe, men at funktionen har en langt mere hverdags-venlig sikring: 

Ser du, det vandafvisende materiale betyder ikke, at man ikke bliver våd, men modsat andre buksetyper, sender The Essential Pant bare vandet videre på sin rejse. 

Det betyder at man slipper for at slæbe på en ekstra overvægt af klam og tungt vand efter en heftig regnbyge, men det betyder også, at verden er en smule lettere, hvis man spilder på sine bukser: Se bare på billedet, hvordan vandet fra koppen preller af på buksens overflade. 

Slip for drivvåde bukseben hos Shaping New Tomorrow

ANNONCE
Ta-dah: Shaping New Tomorrow Essential Pants (Ikke foldet af professionelle) - Shaping New Tomorrow Essential Pants: Fantastisk frihed i en pæn buks! Ta-dah: Shaping New Tomorrow Essential Pants (Ikke foldet af professionelle)

Et virkelig mangfoldig buks og et fantastisk tilbud

Shaping New Tomorrows Essential Pants er uden tvivl fantastiske bukser, som har en række features, der let gør mere traditionelle benklæder misundelige. 

Det er i hvert fald tydeligt for os, hvorfor så mange andre mænd i Danmark (og udlandet) allerede har taget Shaping New Tomorrow til sig: De er super fede, virkelig behagelige og ekstremt praktiske, og sådan burde man have det med alle sine bukser. 

Nu kommer vi til det sidste punkt i teksten: Svesken på disken: “Hva’ koster de?”
Shaping New Tomorrow har hele vejen igennem holdt sig til en pæn strategi, der betyder at man altid kan finde sine bukser - og til den pris man kender: Den pris er 799,- kroner.

Gå til ShapingNewTomorrow.com og få mere komfortable bukser - allerede i dag 

ANNONCE
Del

Seneste nyt