Connery

Shaboozey headliner Call of Duty: Mobile World Championship Finals 2024

Call of Duty: Mobile World Championship Finals får et episk startskud, når Shaboozey - manden bag ørehængeren "A Bar Song (Tipsy)" - indtager scenen og fyrer op under mesterskabet.

16 hold fra hele verden kæmper om deres del af en præmiepulje på op til 1 million dollars. For alle os der ikke kan være til stede i Georgia, er der heldigvis muligheder for at følge med hjemmefra. Finalen streames nemlig fra både Youtube og Twitch

Det er svært at overse Shaboozeys succes. Efter at have brugt 11 uger på toppen af Billboard Hot 100 og smadret charts med "A Bar Song (Tipsy)", er han gået fra udsolgte koncerter til gæsteoptrædener på Beyoncé's track "Cowboy Carter". 

Se med live - eller in-game

Hvis du er typen, der holder controlleren i én hånd og mobilen i den anden, så er der masser af mulighed for at følge med. Du kan nemlig både følge Shaboozey's performance live den 5. oktober kl. 1:30 CEST på Call of Duty: Mobiles YouTube og Twitch-kanaler - eller endda indgame, mens du holder pauser mellem zombiedrab og multiplayer matches.

ANNONCE
Del

Seneste nyt