Connery

Sex Education lukker ned efter fjerde sæson

Her er traileren til Netflix-seriens finale-runde

Netflix har løftet sløret for, at den fjerde sæson af Sex Education, som har premiere den 21. september 2023, bliver seriens sidste. 

Seriens cast, herunder Asa Butterfield og Gillian Anderson (X-Files), vender tilbage til det, der gerne skulle blive en uforglemmelig finale fuld af akavede teenageepisoder og en række gode grin.

I denne sæson tilslutter Emmy-vinder og Schitt’s Creek-stjerne Dan Levy sig rollelisten, sammen med en række andre nye ansigter. Siden den første sæson i 2019 har Sex Education vundet utallige priser og imponeret med over 66,6 millioner visninger af den tredje sæson på Netflix.

Skaberen Laurie Nunn har udtalt: "Vi er utroligt stolte af Sex Education og vores dedikerede team, som har arbejdet utrætteligt for at bringe dig denne finale. Vi kan ikke vente med at dele den med dig."

ANNONCE
Sex Education S4 Teaser

Hvad byder sæson 4 på?

Efter lukningen af Moordale Secondary, er Otis og Eric klar til at træde ind i Cavendish Sixth Form College. Den nye sæson byder på et kulturchok for Moordale-studerende, overraskelser og personlige udfordringer. Maeve er i USA, hvor hun lever sin drøm på Wallace University, mens Otis savner hende.

Afskedssæsonen af Sex Education er klar i efteråret, så sæt kryds i kalenderen den 21. september og gør dig klar til at sige farvel til Moordale.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce