Connery

Sex Drive

En drengerøvs dvd.

4 ud af 6 stjerner
"Sex Drive" er en veloplagt teenage-sex-komedie om sex og venner.
Sex Drive
Efter en hed sex chat med den frække Ms. Tasty, beslutter den kejtede 18 årige Ian og hans ven, den selv udnævnte charmør, Lance sig for at 'låne' Ians brors bil og køre tværs over USA, så Ian langt om længe kan slippe af med sin mødom. Med på turen kommer også, lidt mod Ian og Lances holding, deres smukke veninde, Felicia, som hurtigt viser sig at være den vildeste af de tre.
Men vejen er lang og de tre unge, bliver mødt af den ene mærkværdige forhindring efter den anden. Blandt andet kommer de med til en vild Amish fest og får en tur i fængselet.
ANNONCE
Sex Drive
'Sex Drive' er en klassisk 'coming of age' fortælling, hvor det i virkeligheden er den indre rejse, der er den vigtige, mere end den fysiske. Det er næsten udelukkende nye ansigter, der besætter de bærende roller, hvilket er med til at gøre filmen ungdommelig og giver et frisk pust til genren.

'Sex Drive' er mindst lige så sjov som 'American Pie' og 'Superbad', som filmen tydeligt er inspireret af. Det lykkes dog 'Sex Drive' at finde sin egne ben og den undgår dermed heldigvis at blive en dårlig kopi. Den byder ikke på nogen videre overraskelser, men formår at udfylde sin rolle som teen-sex-komedie på en sjov og charmerende måde.

'Sex Drive' er en lille hyggelig film, der hovedsageligt henvender sig til teenage publikummet, men dermed ikke sagt at, den ikke kan ses af andre. Jeg morede mig i hvert fald ganske fint.
Det hjælper selvfølgelig at der er et par lækre tøser og bare patter hist og her.

Der er intet ekstra materiale til denne udgivelse.

'Sex Drive' udkommer på dvd og Blu-ray den 5. maj.

Drengerøvs factor: 100 %
ANNONCE
Sex Drive
Teknisk information:
Engelsk titel: Sex Drive.
USA 2008.
Instruktør: Sean Anders.
Medv: Josh Zuckerman, Clark Duke, Amanda Crew, James Marsden, Seth Green og Alice Greczyn
Genre: Komedie.
Billed format: 1.85:1
Lyd: 5.1 Dolby Digital/DTS.
Længde: 105 min.
Distributør: Nordisk Film.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce