Connery

Sex and the City 2

Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte er tilbage og det går alt andet end stille for sig når veninderne tager på en overdådig luksus ferie til Mellemøsten.

2 ud af 6 stjerner

Drengerøvs faktor: 0 %.

(Hvad betyder ninjaer og drengerøvsfaktor?)


Sex and the City 2 - Trailer
Sandrew Metronome - Sex and the City 2 Sandrew Metronome

Det er to år siden vi sidst hørte fra veninderne fra Sex and the City. Den gang så vi, hvordan Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) endeligt fik sin Mr. Big (Chris Noth) til sidst og dermed var hun færdig med at være single pige. Nu er der gået et par år og Carrie har egentligt alt, hvad hun kan ønske sig.

Alligevel føler hun at der mangler noget. Mr. Big vil nemlig hellere sidde hjemme og se en gammel sort/hvid film på sofaen, end at gå med hende til filmpremiere og invitere hende ud på restaurant og pludseligt savner hun det sociale liv, hun havde da hun var single.

Miranda (Cynthia Nixon) er utilfreds med sit arbejde og vælger derfor at sige op og bruge mere tid sammen med familien.

Charlotte (Kristin Davis) der imod har næsten fået for meget af familien. Hun er nemlig ved at få et sammenbrud over at skulle passe to skrigende unger.

Alt i alt går der ikke rigtig godt for de tøserne, så da Samantha (Kim Cattrall) skal på forretningsrejse til Mellemøstens New York; Abu Dhabi, ser tøserne deres snit til at komme væk fra dagligdagens tummerum. Samantha har nemlig fået lov til at tage veninderne med på en overdådig luksus ferie, der overgår deres vildeste fantasier.


ANNONCE
Sandrew Metronome - Sex and the City 2 Sandrew Metronome

Men ikke alt går som planlagt. Charlotte er bange for at hendes mand Harry (Evan Handler) vil lave en ”Jude Law” og være hende utro med deres unge barmfager  barnepige, Samantha må opgive alle sine hormoner og rynkecremer i lufthavnen og er nu panikslagen over, at overgangsalderen skal sætte ind hos hende og Carrie har en midtlivskrise. Hun er i tvivl om hun i virkeligheden egner sig til ægteskabs-livet og er bange for at tosomheden, vil blive for kedeligt for hende i længden.


ANNONCE
Sandrew Metronome - Sex and the City 2 Sandrew Metronome

Tøserne må altså rejse om på den anden side af jorden og stifte bekendtskab med nye og fremmede kulturer, for at finde dem selv igen.

Selvom det er svært, især for Samantha, at indfinde sig med den konservative tankegang og kulturen er meget anderledes end vores vestlige kultur, finder veninderne til deres store overraskelse ud af, at kvinderne i Abu Dhabi måske ikke er så anderledes end dem selv.


ANNONCE
Sandrew Metronome - Sex and the City 2 Sandrew Metronome

Sex and the City 2 mangler en del af den charme der gjorde tv-serien og den første film så speciel. Veninderne er blevet forvandlet til en flok høns, der konstant hakker på alt og alle og klager over deres liv, trods at de faktisk har alt, hvad de kunne ønske sig.

Dette er selvfølgelig filmens pointe, at pigerne netop skal genopdage, hvor godt de i virkeligheden har det derhjemme, men det bliver bare lidt af en ørken vandring at være på ferie med dem, når de konstant beklager sig.


ANNONCE
Sandrew Metronome - Sex and the City 2 Sandrew Metronome

Hovedsageligt ligger problemet i at manuskriptet bare ikke er lige så velskrevet. som vi er vant til. Vittighederne er ikke rigtigt sjove og karaktererne er blevet for skabagtige og utroværdige til, at vi gider investere vores tid og følelsesmæssig interesse i dem.

Det der engang var en let og luftig komedieserie om sex, mode og som havde vedkommende og rørende historier, er blevet en tom skal af gyselige kostumer og ucharmerende karikaturer, af de engang så interessante karakterer.


ANNONCE
Sandrew Metronome - Sex and the City 2 Sandrew Metronome

Nu ved jeg godt at jeg nok ikke lige er målgruppen og der sikkert er en masse midaldrende kvinder, der vil synes at filmen er herlig og fred være med det, men en film vis titel er SEX and the CITY burde i det mindste indeholde de elementer, her er dog hverken sex eller city at hente her, kun sand og hedeture.



Sex and the City 2
har premiere den 3. juni landet over.



Læs også: aniston.dk/sex-and-the-city.14401.ahtml


ANNONCE
Sex and the City - facts

Sex and the City kørte i 6 sæsoner og vandt flere prestigefyldte priser, heriblandt en del Emmy’er og Golden Globes. Serien udmærkede sig i at have velskrevne karakterer og en vedkommende og til tider rørende historielinje. Den var med til at revolutionere tv branchen tilbage i 1998, da serien startede.


Mest fordi den giver et realistisk billede af storbykvinders sexliv og livsstil og så var det første gang, at kvinder talte så åbenlyst om mænd, kvinder og sex, i en amerikansk sitcom.


Sex and the City har gjort, at der er kommet stærke og uafhængige kvinder på tv, i en ellers mands domineret verden. Den har inspireret og banet vejen for nye serier så som Desperate Housewives og Cashmire Mafia. Ingen af ”efterligningerne” har sog rigtigt kunne måle sig med originalen.


Serien er skrevet af forfatteren Candace Bushnell og er baseret på hendes egne oplevelser i New York, som Candace skrev om i en klumme i avisen; The New York Observer. 


ANNONCE
Teknisk information:

Original titel: Sex and the City 2

USA, 2010

Instruktør: Michael Patrick King

Medv: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Kim Cattrall, Chris Noth, Evan Handler, John Corbett, Liza Minnelli og Penelope Cruz

Genre: Drama/Komedie

Billedformat: 1.85:1

Lyd: Dolby Digital

Længde: 146 min.

Premiere dato: 27. maj 2010

Biodistributør: Sandrew Metronome


ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce