Connery

Set fra vinduet: Surface Book og Surface Pro 4

Microsoft har her til aften præsenteret seneste generation Surface-maskiner

Microsoft har her til aften præsenteret en række nye produkter, ved et event i New York. 

Eventet kom både omkring Xbox One, et nyt Microsoft Band og nye Lumia telefoner, men de mest opsigtsvækkende dukkede op ved præsentationen af den kommende Surface-serie. Microsoft går nemlig fra lille og let hybrid til fullblown ultrabook, med deres nye Surface Book.

ANNONCE
Set fra vinduet: Surface Book og Surface Pro 4

Surface Pro 4

Faste læsere, har måske en idé om, hvor godt vi har bedømt de tidligere Pro-versioner af Surface-tablets - maskinerne plejer nemlig at være meget gennemtænkte og særdeles kraftfulde til trods for størrelsen - og det eneste der rigtigt har været at sætte fingre på er priserne. 

Pro-serien har efterhånden nået et niveau hvor de kan erstatte selv mere kraftige laptops - især hvis man alligevel plugger sin maskine til ekstern skærm og keyboard. 

Den nye Pro er blevet tyndere, lettere og hurtigere end de tidligere generationer. Microsoft lover op til 9 timers effektiv videoplayback på en opladning, en afspilning der kommer på det 12.3" store display, med en opløsning på 2736x1824 pixel. Selvfølgelig er den kommende model udstyret med den nye 6. generation af Intel processorer, enten i I5 eller I7. 

Den nye model kan powerspecces med helt op til 16 GB RAM, 1TB SSD harddisk, og udstyres med den nye Intel Iris grafik-processor der understøttes af I7 valget. (Men så står man også med en konfiguration til knap 19.000 kroner!)

ANNONCE
Surface Book - Set fra vinduet: Surface Book og Surface Pro 4 Surface Book

Surface Book

Foruden en Surface Pro 4, præsenterede Microsoft også Surface Book. En, ifølge deres ord, gennemført kreativ maskine, der kan håndtere selv de tungeste programmer.

Maskinen der bygger videre på de første surface-tablets hybridtanker, er en højtspecificeret ultrabook, med aftagelig skærm, og flot design. 

Book er 13,5" stor, og bliver tilgængelig med blandt andet sjette generation af I5 og I7 processorerne, valgfrit dedikeret geforce grafik, op til 16 GB RAM, op til 1 TB SSD harddisk.

Kabinettet er udført i magnesium og skærmhængslet kan dreje hele vejen rundt. 

Skærmen er en PixelSense skærm, der leverer en opløsning på 3000x2000 pixel, 6 millioner farver og selvfølgelig den velkendte 10-punkts touchteknologi. 

Maskinen vejer i alt knap 1.6 kilo, men i tabletmode slipper man med 726 gram. I ultrabook-mode kan den levere op til 12 timers strøm til videoafspilning - ret imponerende. 

DESVÆRRE bliver Surface Book ikke lanceret i Danmark i første omgang. Say what MS?

ANNONCE
Info og tilgængelighed

Priserne på Surface 4 Pro:

Danske, vejledende udsalgspriser, Surface Pro 4:

  • 4 GB RAM / 128 GB Memory, Intel Core M: 7.499,- kroner
  • 4 GB RAM / 128 GB Memory, Intel Core i5: 8.799,- kroner
  • 8 GB RAM / 256 GB Memory, Intel Core i5: 10.999,- kroner
  • 8 GB RAM / 256 GB Memory, Intel Core i7: 13.999,- kroner
  • 16 GB RAM / 256 GB Memory, Intel Core i7: 15.999,- kroner
  • 16 GB RAM / 512 GB Memory, Intel Core i7: 18.999 kroner  
  • Type Cover: 1.199,- kroner 

Mere Surface-læsning: Microsoft.com/Surface

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce