Connery

Ses i Norge: Pakkeliste til en uges hiking #2

Mere grej!

 I løbet af 10 dage, har min makker og jeg været godt og grundigt omkring i den norske natur. 

Man kan købe sig møgfattig i lækre gadgets og tøj når det kommer til kategorierne hiking og outdoor-liv. For os har det været en øvelse i at se gennem de mange forskellige rejseblog-guides, som mange gange enten indbefatter oppakning til flere dages trekking i vildmarken, eller bare er propfyldte med unødvendigt grej som ikke finder anvendelse på turen. 

Hvor meget tøj skal man have med? Hvilket tøj skal man have med? Hvad med mad? Hvilke gadgets gør livet nemmere? Læs første del her... 

I denne artikel dykker jeg ud i gadget-delen af listen. Hæng på - det er ikke alt der er need to have, noget er blot nice to have. 

ANNONCE

Oversigt over grej:

  • Smartphone med diverse apps: Kort, tracking etc.
  • Stød- og vandtæt cover
  • Powerbank
  • Multitool(s)
  • Førstehjælpskit
  • Kamera
  • Action Cam
  • Lommelygte
  • Ur
  • Transportabel gasgrill
  • Elektrisk køleboks 12 volt
  • Bluetooth højttaler
ANNONCE
Ses i Norge: Pakkeliste til en uges hiking #2

Smartphone

iPhone 6S med diverse apps (heriblandt Google Maps, Map My Hike, Storytel (Lydbøger)), med en stød- og vandtæt iPhone-case. 

Ses i Norge: Pakkeliste til en uges hiking #2

Powerbank

Hvis du er afsted i længere tid, uden afgang til strøm, er en powerbank efterhånden et must. Og hvis du er langt fra civilisationen, er det møghamrende belejligt, også lige at have et lille solpanel med, så du kan lade den op on the go. 

Du kan blive klogere på dette specifikke kit fra Goal Zero, her.

ANNONCE
Victorinox Ranger Topo Map Ibach lommekniv - Ses i Norge: Pakkeliste til en uges hiking #2 Victorinox Ranger Topo Map Ibach lommekniv

Multitools

En ting man altid kan bruge, er en schweizerkniv. Jeg pakkede to af slagsen med til formålet - den ene, en klassisk schweizerkniv fra Victorinox, i en limiteret edition udgave (Man skal jo ikke gå ned på den slags). Den kom med i rygsækken, hvis man pludselig skulle stå i en fastklemt situation. Her var det primært saksen og dåseåbneren der reelt var brug for. Men selve kniven var også i aktion, da der skulle snittes lidt pinde - sådan for afslapningens skyld. 

Kniv nummer to, en schweizisk ostekniv, var et perfekt udstyr i vores lille madlavningssetup, hvor det savtakkede knivblad viste sig at være den mest overlegne kniv vi havde med, til madlavningsformål, altså. 

ANNONCE
Ses i Norge: Pakkeliste til en uges hiking #2

Kamera

Et smartphone kamera holder langt hen ad vejen til hverdagsbrug, men vi vil nok alle sammen gerne gøre lidt mere ud af ferieminderne. En del af billederne fra turen skydes med et Sony RX10, der har et hav a lækre features:

20MP CMOS sensor, 20-200 mm F2.8 objektiv, et vejbestandigt magnesiumhus, et LCD-display der kan tiltes, OLED vievfinder, 1080p/60 FPS film, WiFi forbindelse og meget meget mere.. Sony.com

ANNONCE
Ses i Norge: Pakkeliste til en uges hiking #2

Action Cam

Action Cam er ren og skær unødvendigt grej, men det er også 100 % sjovt. Et par fede skud fra skulderen når man klatrer op i højden er det blevet til - bagefter kommer alt hyggearbejdet med et klippe og redigere så. 

TomTom Bandit er et interessant take på action kameraet. Det kan bruges helt uden kabler - opladning sker via et indbygget USB-stick. Kameraet har en række indbyggede sensorer der let kan integreres som et grafisk element i videoerne. Det er blandt andet hastighed, G-force påvirkning, acceleration, og vertikale fald. 

Du kan læse om alle kameraets features på TomTom.com

Pris: Starter lige under 2.000 kroner. 

ANNONCE
Ses i Norge: Pakkeliste til en uges hiking #2

Ur

Resists:
▪Sulfuric acid ▪10 meter droptest ▪Exposure to flame +1 minute ▪Being driven over by 64 tons tank ▪Two hours in washing machine 😂

Ses i Norge: Pakkeliste til en uges hiking #2

Transportabel Gasgrill

Ses i Norge: Pakkeliste til en uges hiking #2

Køleboks

Ikke noget fancy her, bare en billig 12-voltskøleboks der kan holde en fornuftig temperatur på drikkevarer og madvarer. 

Denne er en lille 12 volts køleboks fra Harald Nyborg. Den køler ca 15 grader ned under temperaturen udenfor køleboksen.

Koster 195,- 
 

ANNONCE
Ses i Norge: Pakkeliste til en uges hiking #2

Bluetooth højttaler

Ingen herretur, uden et forsøg på at medbringe god lyd - derfor har jeg udvidet testperioden på den lækre lille B&O Play A1 Bluetooth højttaler, der sender misundelige blikke fra alle de andre campister. 

Læs testen her: B&O Play A1 Test

ANNONCE

Grejet på denne liste er en kombination af mit eget private gear, og produkter der optræder i tests for Connery.

Del

Seneste nyt

Annonce