Connery

Sennheiser Momentum 4 Wireless

Sennheisers bud på en støjreducerende hovedtelefon ændrer designet radikalt

Bose QuietComfort og Sony WH-serien er nok stadig de største spillere, når det kommer til støjreducerende headphones - af slagsen der er fantastiske at have på et fly. Men mange andre producenter vil have en bid af kagen, og en af de bedste alternativer kommer fra Sennheiser. 

Sennheiser har gennem de seneste år opfostret deres Momentum-serie, der dækker over en række af de bedre high-end produkter fra lydmærket - og Sennheiser MOMENTUM Wireless er en trådløs støjreducerende headphone, der er blevet bedre og bedre gennem modelrækken. 

ANNONCE
Sennheiser Momentum 4 Wireless - Sennheiser Momentum 4 Wireless Sennheiser Momentum 4 Wireless

Det seneste skud på stammen hedder Sennheiser Momentum 4 Wireless, og de tager en markant anderledes tilgang til designet end på forgængeren, Sennheiser Momentum 3 Wireless, der trak på retrofornemmelser med metalbøjler, synlig kabelføring og læderlook. 

Momentum 4 går en helt anden retning. De nye støjreducerende hovedtelefoner har et mere afdæmpet look, der ser ud til at tage pointers fra de ævrige spillere i feltet, med mere bevægelige ørekopper og et fleksibelt ophængssystem med et polstret nakkebånd. 

Indvendigt har Sennheiser benyttet 42 mm højttalerenhed, til at levere 'brilliant dynamik, klarhed og musikalitet'.

ANNONCE
Sennheiser Momentum 4 Wireless - Sennheiser Momentum 4 Wireless Sennheiser Momentum 4 Wireless

Hovedtelefonerne har adaptiv støjreducering og mulighed for EQ-tweaking gennem app-forbindelse på smartphone. Stemmeopkald hjælpes på vej af 2x2 mikrofoner, med beamforming teknoloogi - og så lover producenten op til 60 timers spilletid på en enkelt opladning af de trådløse hovedtelefoner. Samtidig er der blevet plads til hurtigopladning og auto-sluk funktioner. 

Pris og tilgængelighed

Sennheiser Momentum 4 Wireless går i handlen den 23. august 2022, og den vejledende pris lander på 2.599 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce