Connery

Sennheiser lancerer soundbar baseret på deres imponerende AMBEO 3D-lyd

Sennheiser går til hjemmebiografen med prisvindende hi-fi soundbar

De fleste af os ved, at Sennheiser er lig med god lydkvalitet, men det er nok stadig de færreste, der har stiftet bekendtskab med deres AMBEO-teknologi. 

Vi har tidligere haft mulighed for at lege med de imponerende AMBEO hovedtelefoner, der sidste år blev lanceret, med et imponerende take på 3D lyd, og nu rulles teknologien ud i et nyt produkt til hjemmebiografen. 

Sennheiser AMBEO Soundbar er netop blevet lanceret i Danmark, og med sgi på markedet, har den en EISA-award for 'best product' i premium soundbar-segmentet. 

Den nye soundbar er ifølge Sennheiser et alt-i-et-system, der sætter nye standarder for 3D lydoplevelser i hjemmet. Soudnbaren understøtter både Dolby Atmos og DT S:X, mens det kan upmixe stereo-lyd til 5.1-indhold. 

ANNONCE
Sennheiser lancerer soundbar baseret på deres imponerende AMBEO 3D-lyd

AMBEO Soundbaren er en 5.1.4-soundbar, der består af 13 uafhængige drivere, hvoraf fem er dedikerede hi-fi diskanter i studiekvalitet, og seks er dedikerede basenheder.

Soundbaren har en integeret funktion, der registrerer akustikken i stuen, og benytter de reflekterende flader til at konstruere den optimale 3D-oplevelse. 

Soudnbaren understøtter HDMI, eARC, Dolby Vision, 4k passthrough, Bluetooth og Chromecast. 

Hvis du ikke helt har en fornemmelse af, hvad AMBEO 3D lyd egentlig er, er produktet netop landet i HiFi Klubben, hvor det selvfølgelig kan opleves. Men pas på, det kan være du kommer hjem 18.999 kroner fattigere - dog med en prisbelønnet soundbar i bagagerummet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt