Connery

Sennheiser G4ME Series [Test]

Sennheiser har i samarbejde med IO Interactive skabt et fuldstøbt gamerheadset.

5 ud af 6 stjerner
"Det dér der den bedste mic lyd jeg længe har hørt!" - kommentaren får jeg ret absolut, da jeg sidder og gamer lidt Diablo, med min gode kammerat, der i hans unge dage var så tæt på at være Counter Strike pro-gamer, som man kunne dengang. Og det siger ikke så lidt: Jeg sidder ved en bærbar der har et par dage på bagen, og den kæmper en ekstrem kamp med køleelementer og blæser - støjniveauet er aldrig det samme, men altid højt!
Men det er da også et af Sennheisers nye gaming-headsets stærkeste forcer; støjblokerende mikrofon.

Sennheiser har indgået et samarbejde med danske IO Interactive, der blandt andet står bag Hitman spillene: "Gennem en unik alliance med det danske spilfirma Io-Interactive, der er en af verdens førende spiludviklere med spilsucceser som Hitman- og Kane & Lynch-serien, bliver Sennheisers lydudstyr brugt til at udvikle og finpudse den vigtige spillyd – senest i spillet Hitman Absolution."

Af lidt samme årsag har vi derfor også testet de nye headphones på blandt andet Hitman Absolution.
ANNONCE
Sennheiser G4ME Series [Test]

Sennheiser G4ME ZERO

Game Zero er "storebroderen" af de to headsets, denne udgave er sammenklappelige og der medfølger et rejseetui til det. Den blankhvide lak på kopperne har metallicrøde detaljer, og selvom designet umiddelbart ser tungt ud er det ekstremt behageligt at have på. Ikke mindst på grund af de veludførte puder, der ikke klemmer på hovedet, men snarere svæver lige omkring dem. Til trods for den svævende fornemmelse er lidt dog fuldstændig tight. Ekstra godt i den tunge ende, med god bas - som de fleste gamere foretrækker, og en virkelig god fornemmelse for de helt fine små lyde. Jeg har blandt andet testet spillet med Hitman Absolution - og her er de en super forlængelse, hvis man spiller den der "silent assasin" type.
Koppen har en åben konstruktion, der tillader en god luftgennemstrømning, så det bliver ikke som sådan en belastning for ørerne, selv efter timers gaming.

Mikrofonen, som jeg omtalte i indledningen, er helt uovertruffen, og den samme for begge headsets. Plus den siger en lækker klik-lyd når man vipper mikrofonarmen op eller ned, og henholdsvis aktiverer eller de-aktiverer mic'en!

Game Zero praler af at være "Markedets bedste lukkede gaminghøretelefoner" - Intet mindre.
Og inden for lige den præcise definition har de måske ret.
ANNONCE
Sennheiser G4ME Series [Test]

Sennheiser G4ME ONE

Egentlig kunne jeg skrive meget af det samme omkring lyden og mikrofonen for G4ME ONE, men det vil jeg egentlig undlade.
Den åbenlyse differentiering i forhold til ovenstående, er at dette sæt ikke er sammenklappeligt, men istedet har fikserede kopper - disse er i størrelse XXL og er polstret med velour, der kæler godt og grundigt for ørerne.

Når det kommer til om man skal vælge imellem det ene, eller det andet sæt kommer det altså til at stå imellem den personlige reference - kan du bedst lide fikserede kopper og velour - så er det Game One, er du meget på farten er de sammenklappelige Game Zero lige sagen.
ANNONCE

G4ME ZERO

Double-sided headband
Cable length: 3m
Connector sockets: 2 x 3.5mm
Weight: 312 g
Headphones
Frequency response: 10-26,000 Hz
Impedance: 150Ω
Sound pressure level: 108dB
Microphone
Frequency response: 50-16,000Hz
Pick-up pattern: Noise cancelling
Impedance: 2kΩ
Sensitivity: -38dBV/PA
Pris: 1950,- kr

G4ME ONE

Double-sided headband
Cable length: 3m
Connector sockets: 2 x 3.5mm
Weight: 300g
Headphones
Frequency response: 15-28,000 Hz
Impedance: 50Ω
Sound pressure level: 116dB
Microphone
Frequency response: 50-16,000Hz
Pick-up pattern: Noise-cancelling
Impedance: 2kΩ
Sensitivity: -38dBV/PA
Pris: 1800,- kr
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt