Connery

Send SMS fra din PC og se produktiv ud

SMS med gutterne, mens det ser ud som om du knokler

5 ud af 6 stjerner
Jeg er SÅ træt af at sende smser fra min smartphone. Touchscreens er bare ikke lavet til at skrive lange smser på, og sådan er det bare. I øvrigt ser man jo heller ikke særlig hårdt-arbejdende ud overfor chefen og kollegerne, når man sidder der, og stirrer på sin smartphone.
ANNONCE
Send SMS fra din PC og se produktiv ud
Det findes der heldigvis løsninger på. En af dem er danske Browsertexting, og det er helt enkelt at bruge. Appen gør simpelthen det, at man fra sin computer kan sende smser via sin telefon.

Man installerer den lille app Browsertexting på sin Android-telefon (iPhones understøttes ikke, det skyldes I følge Browsertextings hjemmeside, at Apple ikke tillader at en app på telefonen sender smser), derefter går man går ind på Browsertexting.com, og trykker “SMS fra denne computer nu”.

Så kommer der en boks frem med en QR-kode, som man scanner med Browsertexting-appen, og med ét har du skiftet tastaturet på din smartphone ud med et stort, rigtgt tastatur. Man behøver ikke at installere noget på computeren, men man kan, hvis man vil, installere Browsertexting som enten en Chrome extension, eller som et Firefox add-on.
ANNONCE
QR-koden scannes med telefonen. - Send SMS fra din PC og se produktiv ud QR-koden scannes med telefonen.
Hele din kontaktbog indlæses direkte fra telefonen, og så kan du ellers både sende og modtage smser, mens din telefon ligger i lommen, eller hjemme i skuffen.

Du har også mulighed for at sende gruppesmser. Browsertexting har et lækkert simpelt design, og på afstand skiller appen sig ikke ud fra andre, og vækker derfor ikke opsigt, når chefen spejder udover kontoret efter syndere ;-)
ANNONCE
Du skriver smser med gutterne i tabs, som man kender det fra chat. - Send SMS fra din PC og se produktiv ud Du skriver smser med gutterne i tabs, som man kender det fra chat.
Dog er Browsertexting kun gratis de første 30 dage, medmindre man kan nøjes med at sende under 50 smser om dagen, og leve med reklamer. I mit tilfælde var 50 smser dog alt for lavt, og derfor benyttede jeg mig af muligheden for at købe et premium-abonnement, der koster $9.99 pr. år, eller $29.99 for resten af livet. Man kan dog også holde sig til at invitere sine venner, så får man nemlig 30 dages abonnement, for hver ven der aktiviterer deres invitation.

Udover beløbet for abonnementet, skal der påregnes sms takster, og en smule datatakst, hvis ens telefonabonnement er forbrugsafregnet på disse services.

Browsertexting er dog langt fra den eneste app der tilbyder denne service, men efter at have prøvet nogen stykker af dem (og mange af dem gratis), faldt mit valg dog stadig på at betale for Browsertexting, specielt fordi man har formået at holde det rent, simpelt og hurtigt, og fordi der ikke er behov for login.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce