Connery

'Selvkørende Tesla slår robot ihjel': Russisk PR

Kampen for opmærksomhed under verdens største tech-messe er hård...

Ohøj! Jeg er fortsat til stede under CES elektronikmessen i Las Vegas, og selvom messen ikke officielt er skudt i gang endnu, sker der mystiske ting og sager. 

For eksempel er der virkelig mange, der kæmper for journalisternes opmærksomhed. En af de virksomheder, der prøver noget helt andet, er russiske Promobot.

Virksomheden har nemlig udsendt en "service-mail", hvor de fortæller, at deres dyre prototype-robot er blevet slået ihjel af en sevkørende Tesla. Velkommen til Vegas!

Se videoen herunder, og vurdér selv om det er fup eller fakta, men hvis du spørger mig - så er det et sløjt forsøg, på at skabe en viral nyhed. Men kan det være så sløjt, at det rent faktisk ender med at gå viralt?

ANNONCE

Meldingen fra tech-virksomheden lyder således: 

"A Promobot robot was killed by a self-driving Tesla car

Jan, 6 2019. A self-driving Tesla Model S hit and destroyed an autonomous Promobot the robot model v4 in Las Vegas in a car accident. The incident took place at 3000 Paradise Rd, Las Vegas.

At 7 pm the Promobot’s engineers transported robots to the Vegas’s Congress Hall to prepare their booth at the CES-2019. All the robots were moving in a line. But one of them missed its way and drove to the roadway of the street parking lot. At that moment it was hit by a self driving Tesla car."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce