Connery

Seeker Watches

Nu skal Aalborg have kickstartet et urmærke

Opdateret 26/11:

Seeker-kampagnen har på nuværende tidspunkt indsamlet 172.000 kroner ud af de 200.000 der er målet. Der er 6 dage tilbage af kampagnen, så hvis du skal nå at joine in, er det nu det gælder: Gå til Kickstarter-kampagnen

9/11:

Vi er glade for ure i alle afskygninger. Bortset fra de lækre, billige Roxel-ure man bliver prakket på når man er på ferie.

Denne gang har vi fat i endnu et Kickstarter crowdfunding-projekt. Uret hedder The AAL Watch, og er et take på at skabe et godt et ur, der tager afsæt i omgivelserne og kulturen i Nordens Paris. Aalborg. 

Navnet AAL er en reference til Aalborg Lufthavn, og formentlig også en generel kærlighedserklæring til byen, der træder skarpt i karakter i kampagnematerialet. 

Uret har et rent design, og kommer i sølv, guld eller sort. Dertil er der idéen med udskiftelige remme. Remmene udskiftes med et nemt kliksystem, og med en urpakke modtager man tre udskiftelige remme, således at uret kan tilpasses ens look. Remmene der optræder i Kickstarteren er stål-mesh, ægte læder og nylon-rem i camouflage look. Det bliver til tre ret forskellige looks i en pakke.

Målet for kampagnen er at nå at indsamle 200.000 til produktionen, inden den 2. december. Man kan støtte kampagnen med ethvert beløb ens økonomi tillader, men fra 849 kroner får man altså et ur med, som tak for støtten. Efter endt kampagne bliver uret prissat til 1.999,- kroner. 

ANNONCE
Seeker Watches

Bag idéen står parret Kamilla og Rune Fosnæs, der bor i Aalborg med to børn og en hund. 

"Som en hel almindelig familie med en drøm om eget firma, vælger vi at gøre brug af muligheden for crowdfunding, da dette er en unik måde, for iværksættere, at få realiseret ideer og drømme, uden at være afhængig af en ”rig onkel” i Amerika. Der findes forskellige platforme indenfor crowdfunding. Vi har valgt at benytte den verdensomspændende hjemmeside, kickstarter.com." lyder det fra parret. 

Tjek det ud. Om ikke andet, så fordi de har parret uret på fornemste vis, med en Puch Maxi. Med kickstarter selvfølgelig. Rock on!

ANNONCE
The AAL Watch

Købes på: Kickstarter inden 2. december

Pris: Fra 849,- kroner

Hvem: SeekerGoods

Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt