Connery

Secretlab er klar med "The Batman 2022" gamerstol

Kommer med en aftagelig magnetisk "batarang" på ryglænet!

Secretlab er ikke bange for at dykke ned i specialudgaver af deres populære gamerstol - og Batman har tidligere været karakteren bag den populære Dark Knight-udgave af SecretLabs Titan-stol. 

I et parløb med den nye (næsten 3 timer lange) 'The Batman'-film, har Secretlab skabt en ny Batman-stol, der trækker mængder af inspiration fra den nye film. 

ANNONCE
Secretlab aftageligt Batman-logo - Secretlab er klar med "The Batman 2022" gamerstol Secretlab aftageligt Batman-logo

SecretLab "The Batman" Movie Edition holder nogenlunde det samme sort-i-sort farveskema, men Batman-logoet er opdateret til at reflektere designet fra Robert Pattinsons Batman-dragt.

Logoet går igen på ryglænet af gaming-stolen, hvor man har givet det en smule mere kærlighed, ved at placere et magnetisk Bat-symbol, der er aftageligt - uden at spoile for meget af den nye film, er det en cool detalje der giver rigtig god mening. Men forvent ikke, at gamerstolens emblem kan benyttes effektivt som kastevåben... 

Pris og tilgængelighed

SecretLab 'The Batman' Movie Edition stolen har en vejledende salgspris på 679 euro i størrelsen 'Regular' og forhandles eksklusivt på SecretLab.eu

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce