Connery

Sean Connerys villa i Sydfrankrig er sat til salg

Bo som Bond?

Den ikoniske Bond-skuespiller og nu 89-årige Sean Connery har sat sin villa i Sydfrankrig til salg - og det er nu, du skal have den tunge pengepung op af lommen.

Efter at have boet i Spanien i nogle år flyttede Connery til Sydfrankrig i en villa på Cap de Nice med udsigt til både Nice og Middelhavet.

Huset blev endda brugt til flere scener i Bond-filmen Never Say Never Again.

Connery fik fingrene i huset tilbage i 1971, hvor han egentlig havde opnået, hvad han ville i Bond-universet og havde pensioneret karakteren - han blev tilbudt roller med ENORME pengesummer, men pensionslivet var ifølge ham alt for underholdende. Dog valgte han jo at vende tilbage i 1983 efter at have læst manuskriptet - og det var hans kone, Micheline Roquebrune, som fandt på navnet 'Never Say Never Again', da det var baseret på hendes mands udtalelser om, at han aldrig ville lave en syvende Bond-film - som han så gjorde!

Selve huset ligger på lidt over en hektar jord med flotte landskaber, saltvandspool og en vanvittig udsigt. Desuden medfølger to gæstehuse med to badeværelser.

Over garagen finder man en lille lejlighed, hvor dine tjenestefolk kan bo - selve villaen er bygget og inspireret af fransk arkitektur fra 1920'erne.

Villaen er bygget i fem etager med en elevator og en terrasse på toppen - 5 badeværelser og 5 soveværelser, hvoraf master bedroom har 'hans og hendes'-badeværelser, et privat omklædningsrum og en balkon. 

Køkkenet og spisestuen er på stueetagen med adgang til havens terrasse - derudover fitnessrum, dampbad, indendørs pool og hele pivtøjet.

Og prisen?

Ja, nu skal du lige synke din kaffe.

224,7 millioner kroner.

Bum - tjek vidunderet ud i galleriet!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce