Connery

Seagate Wireless Plus + Slim

Sådan sikrer du underholdningen ude i det internetgolde sommerhusland

Seagate Wireless Plus + Slim
Der er et vælg af dataopbevaringsløsninger på markedet, og jeg har kigget nærmere på en der giver god mening til en tur i sommerhuset, eller til den lange biltur - Især hvis der er flere der gerne vil bestemme hvad der er på programmet.

Seagate Wireless Plus

Seagate Wireless Plus er en ekstern/wi-fi/mobil harddisk på 1TB. Ja, det er en ret feature proppet lille sag, der er utrolig anvendelig.

Ekstern Harddisk: Som ekstern HD er denne lille fyr ganske habil. Den kablede USB 3.0 forbindelse er hurtig, og Wi-fi forbindelsen er også ganske habil. Seagate siger at der er plads til 500 film (det kommer selvfølgelig an på format). 

Party tricket og den egentlige grund til at man bør investere i Wireless Plus består af en kombination af flere ting. Da dimsen har wi-fi betyder det at den understøtter airplay og DLNA, dette vil sige at streaming til mobile devices er blvet gjort virkelig nemt, ved hjælp af specialudviklede iphone, android og windows apps. På den måde kan film og musik streames direkte fra en app - og det gør brugervenligheden god. 
Da den også har indbygget batteri kan den også tages med på farten, den kan streame indhold i helt op til 10 timer på en opladning, og det skulle være mere end nok til en god filmaften i vildmarken. Op til 3 devices kan faktisk streame HD opløsning fra den på samme tid. Men det reducerer selvfølgelig batteritiden. Den tændes og slukkes ved tryk på en enkelt knap - og er såre simpel at bruge.

Alt i alt en fed harddisk med god plads til de fleste privatpersoner.

Dagspris: 1349,- kr
ANNONCE
Seagate Wireless Plus + Slim

Seagate Slim 500 GB

Modsat Wireless Plus, er det her en egodisk. En fed egodisk, that is.
Har du nogensinde tænkt over hvor surt det ville være hvis du ikke længere havde adgang til alle de fotoalbum du har liggende på Facebook? Seagate Slim har en lille software der går ind og laver backup over alt dit personlige indhold fra Facebook - Mega smart!
Den benytter sig af USB 3.0 og er derfor ganske hurtig - men det er jo også den standard vi er vant til efterhånden.

Designmæssigt er det også en lækker lille sag, som du kan se på billedet til højre, fylder den ikke meget mere end en tegnebog, 113x76x9.6mm to be exact. Den har et lækkert finish i børstet aluminium, og den vejer 150 gram.

Dagspris: 549,- kr
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce