Connery

Se traileren til strategispillet Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin

Her er et realtime strategispil, der ikke nødvendigvis stjæler hele din dag og nat

For fans af fantasy-genren og strategispil er der gode nyheder fra Warhammer-lejren. 

Frontier, udviklerne bag det ventede spil Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin, har frigivet den første gameplay trailer og bekræftet to kommende åbne beta-perioder for spillet.

Gameplay-traileren blev eksklusivt afsløret som en del af PC Gaming Show 2023 og viser de grundlæggende elementer i spillet: Store fantasy-krigere, der bekæmper hinanden med stålvåben og en række special abilities for unikke enheder - som eksempelvis en usynlighedskappe til en Kruleboyz-enhed og et lynangreb med områdeeffekt for en Stormcastet.

ANNONCE
Warhammer Age og Sigmaer: Realms of Ruin - Trailer

Den første åbne beta ruller i næste måned fra den 7. juli til den 10. juli, forud for en anden periode senere på året. Du kan tilmelde dig gennem spillets hjemmeside. 

To faktioner vil være tilgængelige at spille i disse perioder - Stormcast Eternals (tænk fantasy Space Marines) og Orruk Kruleboyz (en ond gruppe af orker) - To andre hære vil slutte sig til dem ved lanceringen. Frontier holder dog deres identiteter hemmelige.

Realms of Ruin synes at gå en velkendt RTS-vej, der involverer rekruttering af enheder og indtagelse af objektiver på et kort, der er delt op i forskellige territorier. 

Spillet bliver dog præsenteret som en mere tilgængelig RTS med minimal basebygning ud over opførelse af defensive bygninger og hurtige multiplayer-skirmishes, der kan være overstået på omkring en halv time.

En typisk skirmish involverer indtagelse af Victory Points fra din modstander for at dræne deres score, mens du skrider frem langs et tech tree for at sende stærkere enheder i felten. Alt dette er selvfølgelig taget direkte fra Games Workshops bordspils-miniature-krigsspil af samme navn.

Frontier har endnu ikke afsløret en udgivelsesdato for Realms of Ruin, men med de kommende beta-perioder og det løfte om flere spændende opdateringer, er der meget at se frem til for fans af Warhammer-universet og strategispil generelt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce