Connery

Se traileren til Steven Soderberghs nye kalejdoskopiske krimiserie Full Circle

Timothy Olyphant er klar i traileren til den nye HBO Max miniserie

Full Circle, en ny miniserie på seks afsnit fra den anerkendte instruktør Steven Soderbergh, er klar til at rulle ud på HBO's streamingplatform, Max, den 13. juli 2023. 

Soderbergh, hvis værker inkluderer film som "Oceans Eleven" og "Contagion" samt tv-shows som "Mosaic" og "The Knick", har igen samarbejdet med Ed Solomon, manuskriptforfatteren bag "No Sudden Move" og "Bill & Ted's Excellent Adventure", for at bringe en kompleks krimifortælling til liv.

ANNONCE
Trailer: Full Circle

Full Circle dykker ned i en efterforskning af en mislykket kidnapning, der afslører gamle velbevarede hemmeligheder, der forbinder flere karakterer og kulturer i nutidens New York City. 

Kidnapningen er centreret om barnebarnet til en berømt kendiskok, men det antydes, at kriminalitetsplottet vil have mere kompleksitet, som historien udfolder sig. To andre storylines er blevet teased i tidligere plotbeskrivelser: en New York-organiseret kriminalitetsring og en fremtrædende Manhattan-forretning.

Serien har et stjernebesat cast. Claire Danes og Timothy Olyphant spiller velhavende forældre, hvis teenagesøn forsvinder. Zazie Beetz, kendt fra "Joker" og "Atlanta", spiller Harmony, en agent, der arbejder for United States Postal Inspection Service. Claire Danes er med som Sam, en Manhattan advokat og forretningskvinde, med Timothy Olyphant i rollen som hendes mand, Derek. 

Dennis Quaid  spiller en kendiskok, hvis familie bliver offer for en kriminel handling. Komikeren Jim Gaffigan er det nyeste medlem af hovedcastet som Harmony's USPIS supervisor, Manny Broward.

Full Circle havde premiere på Tribeca i 2023, og seriens mainstreamdebut kommer på HBO Max den 13. juli 2023. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce